Tässä on Victoria Austen, perhekeskeinen romantikko, joka flirttailee mielellään. Myös puutarhanhoito kuuluu hänen lempiharrastuksiinsa. Victorian suurin haave on saada 5 lasta oman rakkaansa kanssa. Hän on Austenin suvun kantaäiti.

Kun Victoria oli täyttänyt 20 vuotta, hän päätti aloittaa oman elämänsä täysin uudessa ympäristössä. Ei enää vanhempien holhoavia katseita, ei vihamielisiä naapureita. Kun taksi kurvasi osoitteeseen Kesärannanpiha 15, Victoria näki edessään suuren, tyhjän tontin. Tästäkö hänen itsenäinen elämänsä alkaisi? 1800 simoleonin kanssa, ilman ainoatakaan ystävää tai lohduttavaa olkapäätä. Hän oli kuitenkin päättänyt selvitä.

1800 simoleonilla ei ihmeitä loihdittu. Viimeisillä ja ainoilla rahoillaan Victoria hankki sängyn, uunin, yhden tason, jääkaapin, suihkun ja WC-pöntön - kaikki halvinta mallia. Välillä hänen mieltään kaihersi epätoivo, mutta hänhän oli luvannut itselleen pärjäävänsä. Ja niin hän pärjäisikin - optimistisen luonteensa turvin.

Ajatus yksinäisestä loppuelämästä ei houkutellut Victoriaa, joten tämä suuntasi kohti Sunset Valleyn keskuspuistoa. Hetken kierreltään ja arvosteltuaan miehiä kuin yläasteikäisenä, hän uskaltautui puhumaan komealle, omanikäiselleen miehelle, joka istui viereisellä penkillä ja loi silloin tällöin katseita Victoriaan. Mies esitteli itsensä Tomiksi (keksin nimen, sillä en muista oikeaa :D) ja alkoi heti kysellä Victorian kuulumisia. Muutama hellä katse suoraan silmiin - Victoria oli myyty! Hän päätti saada Tomin itselleen hinnasta mistä hyvänsä.

Tomi osoittautui pahaksi pettymykseksi. Kun Victoria yritti heittää pientä flirttiä kehiin, Tomi suuttui silmittömästi ja kertoi, että usuttaisi vaimonsa bodariveljen tekemään Victoriasta muhennosta. Sinä iltana kokatessaan Victoria mietti Tomin sanoja. Tarkkaan ja hartaasti.

Mikäli mieli saada isomman asunnon ja muutenkin hieman rahaa taskunpohjalle, täytyi tietenkin hakea töitä. Victoria halusi poliisiksi, joten etsi joka aamu työpaikkailmoituksia poliisilaitokselta. Vihdoin eräänä aamuna työpaikka vapautui, ja haastattelussa käytyään Victorialle ilmoitettiin, että hän oli saanut paikan. Tervetuloa, rikkaus!
Victoria, rauhoitu.

Työt alkoivat jo aamuseitsemältä, joten herätyskello soi kello 6. Puoliunessa Victoria suoritti aamutoimensa ja lähti sitten töihin.

Töiden jälkeen Victoria lähti taas puistoon ja istui keinujen eteen haikeasti katsellen. Löytäisikö hän ikinä unelmiensa miestä, jonka kainaloon kääriytyä ja jolle uskoutua?

Miesrumba jatkui ja jatkui. Victoria, käänny heti. HETI! Ei sitä. Eieieie.

Sinä iltana Victoria pohti elämäänsä. Hän oli nyt töissä, mutta oli myös parhaassa iässä lasten saamisen kannalta - nyt tai ei koskaan! Sopiva mies olisi löydettävä pian, sillä yksin eläminen ei sopinut Victorialle alkuunkaan.

Seuraavana iltana Victoria soitti eräälle puistossa tapaamalleen miehelle, jonka nimeä en nyt muista. Tämä lupasi tulla, ja Victoria laittautui viimeisen päälle. Täältä tullaan, avioelämä!

Tunteja odotettuaan Victoria heräsi todellisuuteen ja oli varma, ettei mies sittenkään saapuisi. Miksei puhelimessa voinut olla valmiina unelmiesi mies-nimistä henkilöä? Miksei? Sinä iltana Victoria oli erittäin epätoivoinen, ja päätti lähteä meren rannalle ihastelemaan kauniita mutta haikeita maisemia.

 

Kaikkien työkiireiden alla Victoria saattoi rauhoittua ainoastaan omassa pienessä puutarhassaan, jossa iti yksi omenapuun siemen ja yksi tomaatin siemen.

Tämä tästä vielä puuttuikin! Victorian "keittiössä" syttyi tulipalo, ja palokunta oli pakko kutsua paikalle.

Hätäkeskus lähetti paikalle yhden naispalomiehen, joka pelkäsi tulta. Hienoa.

Saadessaan tulen vihdoin sammumaan palom..nainen ei näyttänyt järin onnelliselta. Mieshuolia?

Sinä iltana Victoria lähti hieman vapaalle - sopivia sulhaskandidaatteja metsästämään. Hänen katseensa osuikin pian tähän komeaan lihaskimppuun, joka kuitenkin heti ensitöikseen ilmoitti olevansa miehiin päin. Fine.

Sitten Victoria tapasi tämän työmiehen, ja alkoi selostaa hänelle kuinka haluaisi lomailemaan sulhasensa kanssa romanttiselle autiosaarelle, ja loman ohjelmaan kuuluisi ainoastaan.. jätetään se sanomatta. Eh, ei ehkä parhain tapa lähestyä?

Tämän illan kunniaksi Victoria valmisti erityiskalliin aterian (11§) ja siirtyi sitten miettimään kaikkea päivällä tapahtunutta.

Seuraavana aamuna syttyi jälleen tulipalo! Hienosti menee, Victoria.

Lauantaiaamuna Victoria soitti muutama päivä sitten tapaamalleen, miehiin suuntautuneelle miehelle tavoitteenaan iskeä tämä. Haluan vain nähdä lopputuloksen..

Victorian flirttiyritykset kuitenkin kaatuivat heti alkuunsa, ja Vuctoria lähetti miehen kotiinsa.

Hänlähti jälleen puistoon. Ei, älä katso sinnepäin! Tällä hetkellä Victorialle näyttäisi kelpaavan kuka tahansa kaksijalkainen.

Nyt, Victoria! Menemene! 

Gunnariksi itsensä esitellyt mies lähti pian illalla kotiin nukkumaan, mutta Victorian yllätykseksi tämä soitti Victorialle heti seuraavana aamuna ja halusi tavata naisen. Victoria kutsui Gunnarin luokseen kylään. Suotittelisin kuitenkin vaihtamaan alusvaatteet joihinkin muihin ennen kuin vieras aapuu ;)

Victoria ja Gunnar juttelivat pitkän aikaa, ja vihdoin Victoria uskaltautui heittämään hieman flirttiä kehiin. Gunnar oli tässä täysillä mukana!

Kun Victoria kertoi Gunnarille saariunelmansa, tämä oli myytyä miestä :D  Huomatkaa Gunnarin ilme.

Heidän tapaamisensa jatkuvat, ja eräänä päivänä Victoria huomasi olevansa rakastunut Gunnariin. Jokaisella solullaan.

Samana päivänä Victoria sai vihdoin kokea Gunnarin kanssa ensimmäisen suudelmansa. Gunnar tuntui olevan hieman kokeneempi, mutta Victoria oli koko loppupäivän kiinni Gunnarin huulissa.

Sinä iltana Gunnar jäi ensi kertaa yöksi Victorian luokse. Naapurin miehillä oli luultavasti pitkä yö kiikareiden kanssa..

Aamuyöstä he eivät saaneet silmiään irti toisistaan. Romanttista.

Muutaman päivän kuluttua Victoria huomasi ruokahalunsa kasvaneen huomattavasti. Mistä tämä johtui? Oliko hän niin onnellinen, vai oliko hän raskaana? Eihän se voisi olla mahdollista.. tähän elämäntilanteeseen..

Gunnar oli alkanut viettämään miltei jokaisen yönsä Victorian luona. Yhteisillä aamiaisillaan he juttelivat milloin mistäkin, ja sitten siirtyivät kuhertelemaan sängylle, kunnes Victorian täytyi lähteä töihin.

 

Eräänä iltana Victoria oli tehnyt päätöksensä - hän haluaisi todellakin viettää loppuelämänsä Gunnarin rinnalla. Niinpä hän otti ja kosi tätä - tämä tietenkin suostui heti. Häitä päästäisiin toivottavasti juhlimaan mahdollisimman pian (:

Häitä vietettiinkin jo seuraavana iltana. Niinpä Gunnarista - tästä herttaisesta nallekarhusta - tuli Austenien suvun toinen jäsen. Victoria oli saanut unelmiensa hääpuvun, ja häät onnistuivat muutenkin hyvin.

Gunnarin tuomilla rahoilla ja töissäkäynnin tuloksena nuoripari rakennutti itselleen pienen talon tuolle valtavalle tontille. Enään ei tarvitsisi nukkua taivasalla! Taloa laajennettaisiin kokoajan sitämukaa, kun lisää rahaa tulisi.

Gunnar paljastui oikeaksi unelmamieheksi - joka aamu hän heräsi tekemään itselleen ja rakkaalleen aamupalaa joka sitten nautittiin yhdessä.

Victoria oli alkanut kiinnostua lenkkeilystä, ja päättikin silloin tällöin lähteä juoksemaan pimeään yöhön. En ole kuitenkaan varma, ovatko ohuet piikkikorot paras mahdollinen valinta?

Victoria huomasi alkaneensa kärsiä aamupahoinvoinnista. Hänellä oli omat epäilynsä aiheuttajan suhteen, mutta tähän asti hän piti ne vielä omana tietonaan.

Victorian epäilyt kävivät toteen - hän tosiaan odotti esikoistaan! Perhekeskeisenä siminä hän olikin ehtinyt haaveilla omasta lapsesta jo häistä lähtien, ja tämä taisikin olla hääyön tulosta..

Myös Gunnar oli erittäin innoissaan tulevasta perheenjäsenestä - hän ymmärsi vaimonsa lisääntyneen unentarpeen, ja antoi tämän nukkua ja tarjoutui siivoamaan itse.

Joka kerran, kun Victoria käveli Gunnarin ohi, tämän oli pakko kuunnella rakkaansa mahaa ja höpötellä kaikkea kehittyvälle sikiölle. Victoriaa tämä lähinnä huvitti, eikä tämä tietenkään ollut pahoillaan huomatessaan myös Gunnarin olevan innoissaan perheenlisäyksestä.

Taloa oli jälleen laajennettu - nyt myös lastenhuone oli rakennettu. Kaikki oli valmiina syntyvää lasta varten!

Victorialla oli tapana puhella kasveilleen päivien tapahtumia. "Kun lapsi syntyy, ei minulla välttämättä jää aikaa teille. Laitan kuitenkin Gunnarin huolehtimaan teistä!"

Raskauden myötä Victoria oli mystisesti innostunut kalastuksesta. Mikäs siinä, nyt äitiyslomalla hänellä oli siihen aikaakin.

 

Eräänä aamuna kesken aamupalan Victoria tunsi mahassaan voimakkaan vihlaisun, ja alkoi huutaa tuskasta. Gunnar lähti heti viemään vaimoaan sairaalaan.

23 tuntia kestäneen ensisynnytyksen jälkeen Victoria kantoi käsivarsillaan esikoistytärtään, joka sai nimen Tanya. Kahta luonteenpiirrettä en muistanut ottaa ylös, kerron ne myöhemmin.

Heti kotiin päästyään tuore äiti oli ikionnellinen - tämä ei tohtinut päästää pientä Tanyaa hetkeksikään pois näköpiiristään.

Tällainen pieni lastenhuone Tanyalle rakennettiin. Huone oli melko neutraali, ja kelpasi luultavasti nuorelle Tanyalle mainiosti :D

Yösyötöt ja koliikki veivät nuoren parin voimia, mutta he eivät olisi voineet olla onnellisempia pienestä Tanya-tyttärestään. Elämä oli nyt loksahtanut kohdalleen, eikä sitä voisi mikään hajoittaa! Vai voisiko..?

Tanyan hoidolta jäi vanhemmille myös aikaa toisilleen - se aika vietettiin yleensä makuuhuoneen puolella.

Muutaman aamun kuluttua Victoria huomasi kärsivänsä jälleen aamupahoinvoinnista ja kasvaneesta ruokahalusta. Voisiko tämä olla merkki toisesta raskaudesta? Vastahan Tanya syntyi?

Puutarhanhoitokaan ei ollut jäänyt takaa-alalle, ja satoa saatiin runsaasti.

Gunnar, irti Tanyasta! Kemistin töissä näköjään sattuu ja tapahtuu..

Pian tulikin Tanyan aika kasvaa taaperoksi! Melko pian kuvan oton jälkeen Tanyan hiustyyli vaihtui.

Raskaana oleva Victoria käytti koko äitiyslomansa Tanyan opettamiseen - tyttö oppikin puhumaan, pottailemaan ja kävelemään ennätysajassa :DD 

Victorian raskaus oli edennyt jo 8. kuulle. Maha ei tälläkertaa ollut niin iso kuin Tanyaa odottaessa - toivottavasti mitään ei ollut vialla..

Victorian toinen synnytys käynnistyi yöllä, ja Gunnar lähti viemään vaimoaan sairaalaan.

Vain 7 tunnin kuluttua pari asteli sairaalasta pieni Sasha käsivarsillaan.. luonteenpiirteet tulevat myöhemmin.

 

Saa kommentoida! :) Ensimmäinen osa oli hieman tylsä, mutta jo seuraavassa osassa on luvassa melkoinen määrä tapahtumaryöppyjä! :D Kommentointi on enemmän kuin sallittua <3