Tervetuloa uuden osan pariin! (: Osa on  Austeneiden toinen. Kiitän kaikkia ensimmäiseen osaan kommentoineita, kommenttejanne on aina mukava lukea! Tässä osassa asiat tapahtuvat vielä melko nopealla tahdilla ainakin alussa, mutta tahti hidastuu kolmassa osaa kohti. Kiitos kaikille lukijoille, kommentit edelleen enemmän kuin sallittuja! :D

 

Tanya oli luonteeltaan yksinäinen susi ja hyvä. Gunnar rakasti Tanyaa, ja usein öisin he pitivätkin juttutuokioita - tällöin Gunnar kertoi Tanyalle työpäivästään ja tämä kikatti kuin viimeistä päivää.

Myös Victoria rakasti esikoistytärtään enemmän kuin kykeni eleillään viestimään. Hän käytti kaiken mahdollisen vapaa-aikansa tyttärensä kanssa, ja osti tälle uusia vaatteita miltei päivittäin. Tahdon vain nähdä mitä tapahtuu kun Tanya kasvaa teiniksi..

Salaa Victoria haaveili vielä kolmannesta lapsesta. Hän kuitenkin oli päättänyt, ettei talouteen tulisi lisää lapsia, sillä Sasha oli vielä niin pieni, eikä Tanyakaan vanha ollut. Kyllä heistä jompi kumpi kykenisi aikanaan perimään Austeneiden kotitalon, aivan varmasti.

Victorian oli aika astua aikuisuuteen! Naisen ulkonäkö ei muuttunut yhtään, paitsi tietenkin uudella vaatekerralla..

Gunnarin ja Victorian suhde oli alkanut rakoilla pahasti. Victoria oli erittäin pettynyt miehensä käytökseen, ja pelkäsi mitä tapahtuisi jatkossa.

Vauvaikä on sitten lyhyt! Tuntui kuin Sasha olisi syntynyt vasta eilen, mutta nyt tyttö vietti jo kolmivuotissyntymäpäiviään. Mielestäni hänestä tuli erittäin kaunis nuori taaperoneiti.

Victoria oli alkanut ahmia rakkaudennälkäänsä romanttisia kirjoja, jotka eivät ainakaan parantaneet tilannetta. Tilanne oli hankala, ja Victoria oli siitä tietoinen. Valitsisiko hän rakkauden vai petoksen?

Victoria yritti vielä puoliksi väkisin suudella miestään, jota todella rakasti, mutta suudelma ei enää tuntunut samanlaiselta kuin alkuaikoina. Victoria rakasti Gunnaria enemmän kuin mitään muuta koko maailmassa, mutta ei ollut joka hetki varma tunteistaan.

Pieni Sasha harrasti öisin jumppaa omassa kehdossaan. :D 

Kun Victorian äitiysloma loppui, täytyi heidän palkata lastenvahti Tanyaa ja Sashaa katsomaan. En tiedä miksi repesin hillittömästi nähdessäni lastenvahdin :DD

Oo, kerrankin lastenhoitaja joka osaa siivota! Mahtavaa mahtavaa.

Myös Gunnarin oli aika saavuttaa aikuisikä. Nyt he olivat Victorian kanssa molemmat aikuisia, ja nyt jos koskaan täytyi miettiä mitä heidän välillään vielä oli jäljellä.

Victoria oli huomannut olevansa alakuloinen viime aikoina. Hän kaipasi vielä niitä kuumottavia katseita ja helliä sanoja, joita hänellä ei enää ollut..

Pienen Tanyan oli tullut aika kasvaa ulos taaperoiästä ja ottaa vastaan koulun tuomat haasteet. 7-vuotissyntymäpäiviä juhlittiin vain perheen kesken (:

Tässä kasvanut Tanya (: Mielestäni hänestä tuli aivan älyttömän kaunis lapsi! Odotan Tanyalta paljon teini-ikässä :DD

Tanya sai uuden, isomman huoneen jonka sisusti ajattomalla ja kypsällä tyylillä. Hän oli heti tehnyt selväksi, ettei haluaisi mitään lapsellista huoneensa sisustukseen. Ota hänestä sitten selvää :D

"Nyt kyllä kuules senkin rosmo, nyt sun täytyy mennä vankilaan!!!!"
"Mä oon poliisi, ja vien sut nyt vankilaan!"
"Tyhmä poliisi, lälläslää"
"En oo tyhmä vaan poliisi!"

Näistä lasten leikeistä ei aina ota selvää :D

Nyt kun Tanya oli jo kasvanut kouluikään, jäi Victorialle enemmän aikaa Sashan parissa. Hänestä tuntui kokoajan, ettei ollut huomioinut kuopustaan tarpeeksi viimeaikoina. Sashakin kasvoi kuin silmissä, ja pian hänenkin oli aika jättää huoleton taaperoikä taakseen ja lähteä koulutielle.

Tanya oli huomannut, että vanhemmilla ei mennyt kovin hyvin, ja päätti auttaa vanhempiaan kotitöissä niin paljon kuin mahdollista. Hän petasi sängyn joka aamu ja siivosikin parhaansa mukaan - vain auttaakseen.

Victoria oli huomannut tyttärensä huolen, ja kertoi tälle, että äidillä ja isällä oli kaikki hyvin, ja että välillä heille tulee riitoja jotka kuitenkin selviävät aina. Aina-sanan kohdalla Victorian kurkkuun tuntui juuttuvan suuri pala, jota ei saanut yskäistyä pois. Hän tiesi, ettei se ollut totta. Ei alkuunkaan. Enään he eivät keskittyisi toisiinsa niin intohimoisesti kuin ennen, eivätkä vaihtaisi kuumottavia katseita vähän väliä. Eivät.

Kuten Victoria oli tiennyt, pian tuli Sashankin aika kasvaa kouluikään. Hän tanssahteli taaperoikänsä viimeiset pyörähdykset ja astui sitten kouluikään.

Myös Sashasta tuli erittäin kaunis tyttö! Hän on hieman pyöreä, mutta hoikistuu varmasti ajan saatossa. Hän laittoi pitkät mustat hiuksensa kauniille palmikolle ja laittoi päälleen äidin ostaman, viimeistä huutoa olevan sydänmekkonsa.

"Kuules Tanya, nyt kun olet jo iso tyttö, aion opettaa sinulle kuinka puutarhaa hoidetaan oikeaoppisesti."
"Äiti."

Tanya ja Sasha viettivät paljon aikaa keskenään.
"Nyt mä rakennan taulutelkkarin."
"No tästä mun tulee kyllä paljon hienompi.."

Sasha oli innostunut tähtitieteen ihmeellisestä maailmasta, ja etsikin linnunradan ihmeitä innokkaasti. Hän löysikin yhden uuden tähden, ja kertoi havainnosta isälleen, joka kertoi havainnosta töissä ja sai sieltä 30§:n palkkion tyttärelleen annettavaksi. Tähti nimettiin Sashaksi :DDD Huomatkaa mielikuvituksellinen nimi.

Tyttöjen ensimmäinen koulupäivä alkoi hieman oudohkoissa tunnelmissa :DDD Molemmat tytöt mulkoilivat kuskia noilla ilmeillä miltei koko matkan ajan. Oli muuten hauskaa katsottavaa :D

Sasha otti heti alussa koulun tosissaan, ja pyysikin komissaarioksi ylennyttä äitiään usein auttamaan kotitehtävien teossa.

Sashalle rakennettiin siskonsa tyylistä poiketen vanhan lastenhuoneen tilalle oma prinsessaparatiisi :D

Tanya oli erittäin huolissaan äidistään. Hän oli huomannut, että äiti oli usein muissa maailmoissa omituinen, kostonjanoinen hymy huulillaan. Mistä mahtoi olla kyse?

Sinä yönä Sasha ei saanut unta miettiessään äitiään, joten päätti alkaa tehdä läksyjään jo toiseen kertaan. Hän kirjoitti äidinkielessä aineen oudosta äidistään, jonka jälkeen Victoria sai huolestuneelta opettajalta puhelun, jossa opettaja kertoi huolestaan Sashan perhettä kohtaan. Victoria sanoi opettajalle, että Sashalla on erittäin vilkas mielikuvitus ja että tämä keksi mielellään hieman omituisiakaan tarinoita. Puhelun jälkeen Victoria alkoi miettimään, oliko Sashakin pannut hänen huonon olonsa merkille. Näin ei voisi jatkua.

Samana iltana Gunnar ja Victoria riitelivät pahasti. Syytöksiä sateli suuntaan ja toiseen, ja lopulta Victoria lähti ovet paukkuen huoneeseensa nukkumaan Gunnarin jäädessä sohvalle nukkumaan. Hän mietti, kuulivatko lapset vanhempiensa tappelun, ja aikoi heti aamulla selittää tilanteen heille kaunistellen. Sitten hän sai idean, typerän idean. Hän halusi käyttää viehätysvoimaansa, tuota naisellista asetta, hän halusi kostaa Gunnarille. Hän halusi hellyyttä ja läheisyyttä, mutta myös Gunnarin, elämänsä rakkauden. Hän nousi sängystään muiden nukkuessaan, ahtautui kaikista lyhyimpään ja kireimpään mekkoonsa ja hipsi yöhön ääntäkään päästämättä.

Hän muisti, että hänen yläasteaikainen poikaystävänsä Cedric asui samassa kaupungissa, ja lähti tämän talolle. Aamukuudelta hän koputti oveen, ja sieltä avasi ehkä komein mies, jota Victoria oli koskaan tavannut. Hän katsoi Cedriciä päästä varpaisiin ja sitten takaisin ylös, yrittäen hengittää samalla. Vaivoin hän sai kakistettua tervehdyksen suustaan, jonka jälkeen Cerdic astui askeleen ulos ja alkoi jututtamaan Victoriaa. He juttelivat pitkään, ja Victoria oli koko ajan hurmioitunut vastapuolensa komeudesta.

Aamunkoitteessa kotiin saapuva Victoria tunsi polttavaa syyllisyyttä, mutta päätti pitää päänsä kylmänä. Hän ansaitsi parempaa, paljon parempaa. Cerdicin kanssa ei kehittyisi mitään muuta kuin.. kuin.. mitä? Victoria ei ollut varma. Ei alkuunkaan. Hän laittoi normaalin yöpaitansa päälle ja painui sänkyynsä. Uneksimaan jostakusta muusta kuin aviomiehestään.

Aamulla, kun Tanya ja Sasha lähtivät kouluun ja Victoria sanaakaan sanomatta töihin, jäi Gunnar viettämään vapaapäivää. Hän rakasti Victoriaa koko sydämestään, mutta huomasi että jotakin oli pahasti vinossa. Hän oli varma, että Victorian mieltä painoi joku, muttei tohtinut kysyä asiaa tältä. Aika näyttää, hän pohti. Hän tunsi kovaa tuskaa huomamastaan vaimonsa kärsimyksestä.

Hetken kuluttua Gunnar päätti lähteä kalastamaan. Mietteissään hän tarpoi läheiselle lammelle ja alkoi onkia, saalista saaden. Gunnar oli kuitenkin hyväsydämminen mies, eikä tohtinut tappaa tätä, vaan päästi takaisin vapauteen.

Eräänä päivänä Sasha toi kaverinsa kylään - tytön nimeltä Natalia Kankaanpää. Natalia kertoi Sashalle, kuinka hänen isänsä jaksoi nostaa äitinsä yhdellä kädellä. Sasha huokaili ihastuksesta, ja ystävykset puhelivat ulkona monta tuntia.

Ei, älkää kysykö mitä tässä kuvassa tapahtuu. Kaksi viatonta ekaluokkalaista siinä vain leikkivät hippaa. Lievästi hajosin kun selasin kansiosta kuvia ja tämä pöllähti ruutuun,

Sasha piti isästään erittäin paljon, ja halusi aina että tämä auttaisi häntä kotitehtävien kanssa. Mainio tapa saada isältä huomiota.

Natalia kyläili Austeneilla usein, ja vetäytyi useimmilla kerroilla Tanyan huoneeseen leikkimään tämän nukkekodilla :D

Sasha oli edellään erittäin huolissaan vanhemmistaan, eikä usein saanut unta iltaisin. Hän istuskeli sängyllään ja mietti, että haluaisi isona söpön pojan jonka kanssa menisi naimisiin jossakin romanttisella saarella :DD Tullut äitiinsä..

Sinä yönä muiden nukahdettua Victoria laittoi saman mekon päälleen ja hipsi Cedricin talolle. Jälleen kerran.

"Sä nainen näytät yhtä houkuttelevalta kuin tuore omena mätien seassa". Ei maailman paras iskurepliikki? Victoria kuitenkin kuunteli haltioissaan, ja jutustelu jatkoi.

Pian Victoria heitti hieman flirttiä kehiin, johon Cedric vastasi heti. Hellät katseet ja kosketukset, hieman rivot keskustelunaiheet ja keskiyö loivat oman tunnelmansa, joka oli salamyhkäinen ja... väärin. Aivan väärin. Lapsia ja Gunnaria kohtaan.

Sinä yönä Tanya heräsi painajaiseen ja päätti mennä vanhempiensa huoneeseen nukkumaan. Tanyan järkytykseksi äiti ei ollutkaan sängyssä nukkumassa, ja tämä meni aivan totaaliseen paniikkiin. Hän juoksi kylpyhuoneeseen pesemään käsiään, ja sen jälkeen päätti mennä takaisin nukkumaan. Kun hän heräisi, äiti olisi takaisin omassa sängyssään. Aivan varmasti.

-----

Tässä tämä toinen osa (: Kolmannessa osassa selviää, miten Victorian ja Cedricin suhre etenee (vai eteneekö ollenkaan). Siinä nähdään myös Tanyan kasvu teiniksi - ei malta odottaa (:  Kommentoithan!