Tervetuloa lukemaan kolmatta osaa! :) Osia tulee nyt tiuhaan tahtiin, tahti kuitenkin tulee luultavasti hieman hidastumaan ajan saatossa :D Tässä osassa sattuu ja tapahtuu, draamaakin on luvassa. Toivoisin, että mikäli luet niin kommentoisitkin - jotta saisin pienen käsitysen kuinka moni lukee tätä (: Kommenttien voimalla saan nimittäin myös uutta puhtia uusien osien tekemiseen. Tässä osassa on noin 90 kuvaa, lukemisen iloa! Lopussa perijä-äänestys.

----

Seuraavana aamuna heti herättyään Tanya lähti juoksemaan vanhempiensa makuuhuonetta kohti. Hän tunsi, kuinka sydän hakkasi rinnassa kun hän lähestyi huoneen ovea. Kun hän avasi oven, helpotus oli sanoinkuvaamattoman suuri, kun Victoria oli nukkumassa omassa sängyssään. Tanya käpertyi äitinsä viereen onnellisena, ja nukahti uudelleen.

Gunnar ei ollut huomannut vaimonsa yöllistä vierailua, ja nousi aamulla normaaliin tapaansa tekemään aamupalaa.

Victoria otti kaapista muroja ja alkoi syödä niitä tapahtumia mietiskellen. Milloin joku saisi selville, että hän oli joitakin öitä poissa omasta kodistaan? Oliko joku jo nyt tietoinen?

Austeneiden perheellä ei mennyt järin kiitettävästi - rahaa kyllä oli jo melko paljon, mutta kaikki kodinkoneet hajosivat vähän väliä. Gunnar oli kuitenkin onneksi kätevä käsistään, joten tämä korjasi kaiken käden käänteessä.

Illalla Gunnar päätti, että tälle riitelylle oli tultava loppu, ja meni parisänkyyn nukkumaan. Victoria ei kuitenkaan ilmaantunut paikalle vaan jäi olohuoneeseen nukkumaan.

Tanya ja Sasha olivat parhaat ystävykset. He olivat koulussa aina yhdessä, ja tekivät läksynsäkin yhdessä. Opettajalla oli ihmeteltävää, kun tytöillä oli aina tismalleen samat vastaukset joka ikisessä tehtävässä.

"Äiti, meille on pakko ostaa tietokone! Kaikilla muillakin on, jopa Nataliella, vaikka ne on aika köyhii!"
"Katsotaan, katsotaan. "
Tuttu vastaus?

"Mä en kyllä enää ikinä mene kouluun kun tuli miinuslaskut!! Nää on ihan tyhmiä!!!"

Seuraavana yönä Victoria heräsi kahdelta ja otti puhelimen taskustaan. Ääntäkään päästämättä hän hiippaili keittiöön, ja näppäili Cedricin numeron. Mitä ihmettä?

Victoria oli hieman liian rohkea. Gunnar tai jompikumpi lapsista olisi voinut milloin tahansa yllättää hänet pihalta keikistelemässä Cedricille.
"En ole ikinä nähnyt ketään komeampaa kuin sinä.. en ikinä.." Victoria sanoi. Cedric oli selvästi hieman ottanut, mutta kuunteli Victoriaa tarkkaavaisena ja ihastuksissaan. "Sussakaan ei ole mitään vikaa, kauneuden perikuva".

Kellon lyödessä neljä Cedric lähti kotiinsa ja Victoria lähti nukkumaan. Näin ei voisi jatkua, hän tiesi sen, muttei kyennyt olemaan erossa tuosta miehestä. Ei sitten millään.

Aamulla noustessaan Victoria sai idean. Tyhmääkin tyhmemmän idean, mutta idean kuitenkin. Hän aikoi olla poissa töistä ja kutsua Cedricin kylään. Hän väitti perheelleen, että voi pahoin, ja että hänen täytyisi jäädä kotiin lepäämään. Kaikki uskoivat tätä. Täysin.

Sinä aamuna hieman ennen töihin lähtöä Gunnar oli lukemassa Sashan huoneessa, kun tämä kulki siitä ohi. "Iskä, miks sä luet aina täällä mun prinsessahuoneessa? Haluisitko sä olla prinsessa?"

Heti kun kaikki olivat lähteneet, Victoria otti taskustaan puhelimen ja kutsui Cedricin kylään - mies suostui mielellään, ja lupasi olla paikalla vartissa.

Victoria tiesi, mitä halusi, ja alkoi flirttailla Cedricille. Mies oli täysillä mukana, johtuikohan se Victorian poliisipuvusta vai itse naisesta.. :D

Victoria otti ohjat käsiinsä, eikä Cedricillä ollut mitään vastaansanomista - joskaan ei hän luultavasti olisi sanonutkaan.

He eivät saaneet toisiaan irti toisistaan. Kosketukset, puheet, katseet, eleet..

... viittasivat siihen, että parin salaromanssi syventyi hetki hetkeltä. Victoria ei voinut sanoa rakastavansa Cedriciä, mutta halusi tämän. Tai tätä.

Pian he siirtyivät makuuhuoneen puolelle, eikä kenellekään varmaan jää epäselväksi, mitä tämän kuvan oton jälkeen tapahtui. Victoria tunsi kokoajan suurta syyllisyyttä, mutta myös hurmiota - eikä kyennyt lopettamaan. Hän ei halunnut tätä, mutta halusi kuitenkin. Hän ei halunnut pettää Gunnarin luottamusta, mutta petti sitä koko ajan.

Muutaman tunnin Cedric lähti kotiin, ja Victoria jäi miettimään tekojaan. Mitä hän oli oikein ajatellut? Miksi hän oli oikein tehnyt sen?! He olivat olleet liian rohkeita.

Koulun jälkeen Tanya meni kysymään äidiltään, oliko tämän olo jo parempi. Victoria vastasi, että olo oli jo mainio, vaikka hän valehteli. Hän valehteli järkyttävän paljon. Olo oli katastrofaalisen kammottava. Se ei kuitenkaan johtunut sairaudesta vaan omantunnontuskista. Hän ei käsittänyt, mitä oli mennyt lapsilleen ja miehelleen tekemään. Hän olisi vain halunnut pyyhkiä koko aamupäivän mielestään. Aivan kokonaan. Tanyakin huomasi, ettei äiti tosiaan ollut aivan kunnossa vaikka niin väittikin, ja istui pöydässä hiljaa miettien tilannetta.

Samassa pöydässä istuva Sasha huomasi Tanyan alakuloisuuden, ja päätti yrittää naurattaa siskoaan. "Televisiosta tuli eilen Pepsodentin mainos, ja siinä oleva malli hymyili ainakin näin kovaa!"

Illan hämärtyessä Sasha päätti mennä tutkimaan linnunradan ihmeitä. Toki hänkin oli huomannut, että vanhemmilla ei mennyt kovin hyvin, mutta eli siinä uskossa että kaikki vielä kääntyisi parhain päin.

Gunnar tuli sinä iltana töistä normaalia myöhempään - hänen oli täytynyt jäädä auttamaan vaikeassa leikkauksessa. Hän söi, kävi suihkussa ja vessassa aivan omissa ajatuksissaan, ja meni sitten nukkumaan sanaakaan sanomatta.

Sinä iltana tuli Tanyan vihdoin aika jättää huoleton lapsuus taakseen ja kohdata teini-ikä. Lapsuuden viimeiset pyörähdykset hän suoritti hymyssä suin, ja toivoi saavansa rikkaan poikaystävän. :D toiveajattelua.

Huoneen sisustusta muutettiin hieman, Tanya sai mm. uuden ison peilin ja julisteen.

Tässä kasvanut Tanya. Hänestä tuli mielestäni henkeäsalpaavan kaunis! Noppa valitettavasti arpoi hänen neljänneksi luonteenpiirteekseen sitoutumiskammon, joten en ole varma pystyisikö Tanya perimään Austeneiden suvun. Pystyvätkö sitoutumiskammoiset menemään naimisiin? En tiedä.

Sashalle siskon kasvu oli pieni järkytys. Nyt hänen paras ystävänsä oli jo iso, eikä enää tahtonut leikkiä. Älä huoli Sasha, sinäkin kasvat pian teini-ikään (:

Sinä iltana Sasha ei saanut unta, ja päätti leikkiä sänhyssään karhua, joka menee turvalliseen pesäänsä talviunille. Tämän ajatuksen saattelemana hän matkusti höyhensaarille, ja nukkui viimeisen yönsä lapsena onnellisen autuaasti.

Yöllä Victoria heräsi omituiseen tunteeseen. Hänen vatsaansa kouristeli ja olo oli muutenkin erittäin huono. Hän nousi ylös..

... ja juoksi täyttä vauhtia vessaan oksentamaan. Mitä ihmettä? Hän toisti mielessään: mitä ihmettä? Eikai vain.. EIKAI? 

Tanya halusi olla avuksi perheelleen, ja koitti siipiään ruoanlaitossa kokkaamalla lettuja.

Huonostihan siinä kävi. Keittiössä syttyi tulipalo, ja palokunta jouduttiin kutsumaan paikalle. Onnea oli kuitenkin matkassa, eikä kukaan loukkaantunut!

Sunset Valleyn palomiehillä on jotakin Austeneiden suvun naiskokkeja vastaan :DDD Jo toinen palomies joka saa hermoromahduksen tultuaan sammuttamaan kokkaavan NaisAustenin jälkiä. Luulen, että hän otti lopputilin.

Tanya ei kuitenkaan lannistunut, vaan koitti tehdä vohveleita. Tulipaloa ei syttynyt, mutta vohvelit pääsivät palamaan pahemman kerran. Lopulta hän tyytyi muroihin.

Tanya oli kunnianhimoinen, ja halusi mennä lukioon lihaksikkaana ja hyvässä kunnossa - hän halusi päästä näyttämään kyntensä muille. Tunnin treenattuaan nuori nainen kuitenkin väsyi ja siirtyi läksyjensä pariin.

Victoria huomasi, että hän oli vähän väliä jääkaapilla napostelemassa jotain. Aivan kokoajan. Aivan kuin hänen ruokahalunsa olisi kasvanut valtavasti muutamassa viikossa!

Eräänä iltana Victorian pahin painajainen kävi toteen. Hän heräsi outoon tunteeseen, ja sitten hän tunsi mahassaan pienen potkun. Raskaustestin jälkeen se oli varmaa - hän oli raskaana. Cedricille. Hänen mahassaan oleva pieni siminalku tulisi pilaamaan Gunnarin ja Victorian suhteen. Victoria keräsi kaiken rohkeutensa ja lähti kertomaan asiasta Gunnarille - raskauden huomaisi pian päälle päin.

"Gunnar, tiedän, että tämä tulee olemaan sinulle järkytys. Suuri järkytys. Mutta.. mutta.. minä olen raskaana. "
"Miten niin järkytys! Sehän on iloinen asia!" Gunnar huudahti ja syöksyi halaamaan kyynelehtivää vaimoaan.

"Mutta.. emmehän me ole olleet... moneen kuukauteen? Miten ihmeessä.. Olet pettänyt minua!!!! OLET PETTÄNYT MINUA!!! Senkin saastainen pettäjä!"

"Vai että saastainen pettäjä! Itsehän tätä kerjäsit, et ole edes vilkaissut minuun päin moneen vuoteen! Tämä on kokonaan sinun aikaansaannostasi!"

"Ai onko se jumalauta minun syytäni, jos sinä olet mennyt pelehtimään toisen miehen kanssa! Ei tosiaan ole! En ole rakastanut ikinä ketään muuta niin paljoaa kuin sinua, mutta sinä annat minulle tämän kiitokseksi siitä!"

"En kestä enää tätä liittoa! Pidä sormuksesi! Saat 3 ja puoli minuuttia aikaa poistua. Vie kaikki saastaiset tavarasi mukanasi, en kestä katsoa niitä. Häivy."

Tanya kuuli vanhempiensa riitelyn äänet, muttei erottanut sanoja. Hän kuitenkin aavisti, että ero oli tullut. Hän oli oikeastaan helpottunut - hän ei enää olisi kestänyt nähdä äitinsä kärsivän vähän koko ajan. Nyt se olisi kerralla ohi, ja äiti saisi uuden alun.

Kerrottuaan Tanyalle erosta ja huomattuaan, että tämä ei ottanut sitä raskaasti, hän päätti heti kertoa raskaudesta. "Olet nyt joutunut kuulemaan kaikenlaista, mutta voin kertoa sinulle, että.. olen raskaana!"
Painostava hiljaisuus laskeutui huoneeseen.

"Hmm.. oliko se mies hyvännäköinen? Se määrää mielipiteeni."
"Tanya! Tuo on sopimatonta!" (hillitön virnistys)
"Onnea, äiti! Olen niin onnellinen että löysit vihdoin oikean rakkauden."

Sinä iltana Tanya oli onnellinen. Kaikki oli vihdoin hyvin. Ei enää riitoja eikä mököttämistä. Toki hän kaipasi isäänsä, muttei kovin paljoaa. Hän tiesi, että se oli nyt ohi, eikä voisi asialle mitään.

Seuraavana aamuna Victoria heräsi todellisuuteen miettimään Tanyan sanoja. Oikean rakkauden? Eihän hän rakastanut Cedriciä, ei alkuunkaan!  Kokkauksen lomassa murheet kuitenkin haihtuivat hetkeksi, ja Victoria saattoi hieman rentoutua.

Sasha kasvaisi tänä iltana. Hän loi lapsuutensa viimeiset katseet kohti yötaivasta, kunnes tunsi jaloissaan pientä kihelmöintiä..

Hänen oli aika astua teini-ikään!

Myös Sashasta tuli erittäin kaunis! Hän sai 4. luonteenpiirteekseen piirteen säästeliäs, joten hän pystyisi luultavasti jatkamaan Austeneiden sukua. Aika näyttää (:

Eräänä aamuna Tanya oli jälleen innostunut kokkaamaan. Toivottavasti tälläkertaa talo ei roihahda liekkeihin :D

Seuraavana yönä Victoria mietti, miten selviäisi lapsensa hoidosta. Onneksi hänellä oli kaksi teini-ikäistä tytärtä, jotka varmasti auttaisivat äitiään hoidossa. Aivan varmasti.

Sasha järkyttyi astellessaan vaa'alle, ja aloitti heti laihdutuskuurin. Urheilullisena siminä hän nauttii urheilusta, alku tosin on hieman hankala. Tästä se kilojen pudotus lähtee!

Puutarhaa hoitaessaan Victoria puhkesi lohduttomaan itkuun - hän ikävöi Gunnaria. Kuinka hän saattoi olla niin tyly.. entiselle aviomiehelleen? Miksi hän ei yrittänyt selvittää asioita puhumalla?

Hetken päästä hän kuitenkin rauhoittui. Eihän tässä olisi mitään hätää! Tytöt menisivät osa-aikatöihin rahaa hankkimaan, ja hän kasvattaisi lapsen yksin. Helppoa. Optimistisella luonteellaan hän kyllä ratkoi asiat käden käänteessä - kyllä tästäkin selvittäisiin ilman miestä, tavalla tai toisella!

Postia hakiessaan Victoria törmäsi nuoreen postinkantajaan.
Postinkantaja: "Toi tyttö on kyllä tosi söpö, sano sille terveisiä!"
Sasha on saanut ensimmäisen ihailijansa. :D

"Tanya-rakkaani. Olet jo niin vanha ja vastuuntuntoinen, että tiedät varmaan, että vauva tuo paljon valvottuja öitä?"
"Tiedän, tiedän. Ei se mitään, kunhan sen huonetta ei rakenneta mun huoneen viereen *virne*"

Tanya oli innostunut lukemisesta, ja lukikin lähes kaiken vapaa-aikansa erilaisia kirjoja - pääasiassa romanttisia romaaneita.

Kasvettuaan Sasha ei ollut menettänyt mielenkiintoaan tähtien tiirailua kohtaan.Häntä rauhoitti nähdä, että tähdet olivat aina samoilla paikoillaan kun Sasha katsoi yläilmoihin. Ne odottivat häntä.

"Ou ou ou! Tuolta selvästi tippuu jotakin.. isoa.. kohti.. Sunset Valleyta! "

Sasha lähti taksilla putoamispaikkaa kohti, toiveenaan tietenkin löytää meteori.

Ja niin hän löysikin! 100 simoleonin arvoinen meteori myytiin, mutta Sasha oli erittäin onnellinen - hän oli löytänyt ensimmäisen meteorinsa!

Austeneiden perheen koti-illat olivat tämän näköisiä - kaikki lukivat. Victoria vauvanhoito-opasta, Tanya romanttista romaania ja Sasha tähtitiedettä.

"Tanya, sä olet niin laiha ja kuvankaunis, että mä olen kateellinen. Mulla ei ole koulussakaan ketään :("

"Älä aliarvioi itseäs! Sulla on ihana hymy ja maailman kauneimmat hiukset! Paino ei ratkaise mitään, säkin olet kaunis!"
Sasha tuli niin iloiseksi, että halasi siskoaan ja kiitti tätä. Nyt hän uskoi, että saattoi saada poikaystävän vielä joku kaunis päivä.

Tanyakin ilahtui saamistaan ulkonäkökehuista, ja mietti miksi Sasha oli tullut kertomaan sen. Tanya tiesi, että Sashalla oli heikko itsetunto, mutta päätti ilahduttaa siskoaan jollakin tavalla saadakseen tämän unohtamaan ulkonäköpaineensa.

Samana iltana Victoria meni nukkumaan huonovointisena. Tämä raskaus oli monta kertaa vaikeampi kuin Tanyaa ja Sashaa odottaessa - toivottavasti kaikki oli kunnossa. Victoria päätti levätä paljon, eikä rasittaisi itseään liikaa.

Tyttöjen painostuksesta taloon hankittiin tietokone, joka sijoitettiin Tanyan huoneeseen sillä se oli hieman isompi kuin Sashan. Tytöt käyttivät konetta ahkerasti, ja chattailivat koulukavereidensa kanssa illat pitkät.

Äitiyslomalla Victorialla ei ollut muuta kuin aikaa, ja hän päätti lähteä puistoon ihmisten ilmoilla. Siellä hän tapasi työkaverinsa Hankin, ja tämä onnitteli naista tulevasta perheenlisäyksestä. "Muista lämmittää maito aina 35,51-asteiseksi, muuten lapsi ei kasva terveeksi."
Kiitos Hank, neuvo vastaanotettu.

Victoria istahti puiston penkille ja hetken vain katseli ihmisvilinää. Tämä oli oiva keino rauhoittua ja unohtaa kaikki mieltä painavat asiat.

Hän tervehti myös toista työkaveriaan, ja he rupattelivat tovin jos toisenkin. Tämäkin onnitteli Victoriaa tulevasta lapsesta, muttei antanut mitään ohjeita hoidon suhteen. :D

Yhtäkkiä Victorian puhelin soi, ja hän vastasi. Toisesta päästä kuului tuttu ääni, pelottavan tuttu. Cedric soitti.

"Cedric, tämä ei voi jatkua näin! Minä en edes rakasta sinua! Älä ota minuun enää mitään yhteyttä! Jätä minut rauhaan!"
Victoria huusi hysteerisesti puhelimeen ja paiskasi sen sitten suihkulähteeseen. Hän ei kaipaisi miestä.

Puistosta Victoria lähti onkimaan, sillä oli kuullut sen rentouttavista vaikutuksista. Se toi kuitenkin liikaa mieleen Gunnarin, ja Victoria lähti kotiin lepäämään.

Kotiin päästyään Victoria katui sanojaan, ja soitti Cedricille selvittääkseen asiat. Hän kutsui miehen kylään, sillä halusi puhua asiat halki.

Kun oveen koputettiin, alkoi Victorian mahaa vihloa. Synnytys oli käynnistynyt! Cedric soitti ampulanssin, muttei ollut varma halusiko Victoria tämän samaana abulanssiin, tuli hän perässä omalla autollaan.

Kun tuskainen Victoria kiidätettiin ovista sisään hätäsektiota varten, Gunnar asteli ovista ulos työvuoronsa päätyttyä. Nähdessään synnyttävän vaimonsa hän halusi tehdä Cedricistä muhennosta ja sitten mennä kertomaan Victorialle kuinka todella rakasti tätä, muttei voinut. Hän ei voinut.

Sitten hän huomasi Cedricin, joka juoksi sairaalaan Victorian tueksi. Gunnar halusi todella juosta miehen perään, muttei voinut. Hänen sydämessään sykki suuri haava.

Niinpä Gunnar lähti kotiinsa. Hän tiesi, että tämä kerta oli viimeinen, kun hän näkisi Victorian - elämänsä rakkauden.

---

Sitten perijä-äänestys :) Syntyneestä lapsestahan ei voi perijää tulla, joten ehdokkaina ovat Tanya ja Sasha.

Tanya Austen

Luonteenpiirteet: 

- yksinäinen susi
- hyvä
- sitoutumispelko

 


Sasha Austen

Luonteenpiirteet (ei ole hajuakaan miksi Sashalla on yksi luonteenpiirre enemmän kuin Tanyalla.. :D):

- hajamielinen
- urheilullinen
- säästelijäs
- ystävällinen

 

Äänestää voitte kommenttien kautta! (:

-----

Syntyykö tyttö vai poika, ja minkä niminen? Miten Victorian ja Cedricin suhde etenee? Mitä Gunnarille käy? Se selviää neljännessä osassa! Kommentoithan? :)