Tervetuloa lukemaan Austeneiden viidettä osaa (: Jännitystä on luvassa, mutta tähän mennessä kaikista jännittävin osa tulee luultavasti olemaan osa numero 6 tai 7.. olen järjestänyt sinne hieman erilaista toimintaa ja tapahtumien vyöryn :D Tässäkin osassa tapahtuu, lukemisen nautintoa!

---

 

Seuraavana päivänä Tanya oli vihainen - erittäin vihainen, ja samalla järkyttynyt. Hänen ystävänsä oli veljensä avustuksella pitänyt Tanyaa vankinaan kellarissa koko yön ja kiristänyt tältä tietoja äitinsä työpaikasta - kuristamisen uhalla. Tanya oli järkyttynyt, mutta kykeni kuitenkin lähtemään kalaan - tavoitteenaan saada päänsä tyhjäksi. Victoria otti heti yhteyttä poliisikolleegoihinsa, ja ystävän, entisen ystävän, perhe tuomittiin oikeuteen.

Victoria oli järkyttynyt tapahtumasta, ja tunsi syyllisyyttä siitä, että hänen tyttärensä joutui erittäin vaaralliseen tilanteeseen hänen töidensä takia. Hän halusi kuitenkin edetä urallaan, ja hankki tästä sieppaajaperheestä lisätietoja roskista tonkimalla.

Kaikkien tapahtumien keskellä Katen tuli aika jättää vauvaikä taakseen ja kasvaa taaperoksi. Hänestä tuli erittäin suloinen, ja hän on perinyt silmiensä värin isältään Cedriciltä.

Katelle sisustettiin söpö nallehuone, jota tyttö rakasti yli kaiken, eikä halunnut olla sieltä hetkeäkään poissa.

Kate oli Victorian silmäterä - tyttö oppikin potalle ennätysnopeasti, jolloin äidin urakka helpottui hieman.

Victoria halusi edetä urallaan poliisina, sillä äitiyslomien takia ura oli jäänyt toiselle sijalle. Hän päätti tehdä joitakin paperihommia tietokoneen välityksellä etätyönä, ja saikin seuraavana työpäivänä kiitokset pomolta. Ylennys, täältä tullaan!

Kun Tanya, Sasha sekä Victoria seuraavana aamuna lähtivät kouluun ja töihin, kutsuttiin Katea hoitamaan lastenhoitaja.

Karmivaa :D Jos Victoria tietäisi..

Kun Roi sitten lähti Sashan tultua kotiin, ei nuori pari saanut katseitaan irti toisistaan. Ei sitten millään. He punastelivat ja loivat toisiinsa arkoja katseita. He olivat joka solullaan rakastuneita. Umpirakastuneita.

 

Sinä iltana Sasha rohkaistui, otti puhelimen käteensä ja soitti Roille ja pyysi tätä rannalle illanviettoon, muitakin luokkalaisia oli tulossa. Poika suostui mielellään, ja niin alkoi tunnin kestävä operaatio laittautuminen.

Sasha olisi toki voinut muuten kävellä paikalle, mutta laittautumiseen meni niin kauan, ettei hän olisi ehtinyt. Niinpä hän soitti taksin ja lähti kohti rantaa.

Roi oli jo paikalla, ja he alkoivat ensin hieman arasti keskustelemaan lähinnä musiikista.
"Meillä soi nykyään kokoajan lastenlaulut kun siskopuoleni on niin nuori, se on rasittavaa.."

Keskustelun edettyä ja illan hämärryttyä he keskustelivat jo paljon vapaammin - tuntui, kun kaikki aidat heidän väliltään olisivat vain murtuneet. He keskustelivat ihan kaikesta, ja ehtipä Roi siinä välissä kehaisemaan Sashan äidin ulkonäköä :DD Romanttista.

Tanya hoisi edelleen Katea kiitettävän ahkerasti - jos tyttö päästi pienenkin vingahduksen, Tanya syöksyi paikalle ja rauhoitteli siskopuoltaan. Tanya kuitenkin toipui yhä rankoista koettelemuksistaan, joten sai tästä myös.. terapeuttista hoitoa.

Seuraavana aamuna ennen auringonnousua Victoria opetti tyttärelleen puhumisen jaloa taitoa. En ole kuitenkaan varma, onko CD-levy paras mahdollinen sana?

 

Töihin oli kuitenkin mentävä, ja aina ennen lähtöään Victoria kävi samomassa Katelle hei hei.

Seuraavana iltapäivänä Sasha passitti Tanyan kuntoilemaan - ja ohjasi itse. :D Hieman liian innokkaasti.

Tanya kyllästyi hikoilemiseen, ja pakeni vedoten siihen, että Katen täytyy oppia kävely mahdollisimman nopeasti, sillä pian tämä kasvaisi jo lapseksi.

Kate oli autuaan tietämätön maailman tapahtumista, ja leikki nallella omassa huoneessaan. Nalle-parka.

Lastenhoitaja-Roi rikkoi tietokoneen joka ikinen kerta, ja Victoria sai olla korjaamassa sitä. Se ei kuitenkaan ollut ainoa murhe..

... sillä Victoriaa painoivat myös paljon suuremmat huolet. Joka ilta hän mietti Cedricin sanoja, uhkailua. Miten mies oikein toteuttaisi uhkauksensa? Oliko Victoria ollut liian ankara kieltäessään Cedriciä edes tapaamasta Katea?

Sasha tekstasi Roille koko ajan - ja se näkyi laskussa. :D

Roi myös kyläili Austeneilla melko usein. Eräänä päivänä suhde otti kuitenkin ilmaa siipiensä alle..
"Roi.. musta tuntuu, että olen rakastumassa suhun."


"Mäkin suhun." Roi sanoi punastellen, ja Sasha ohjasi kätensä tämän poskelle. 

"Mä oon ajatellu jo pitkään.. että.. alettaisko seurustella?"
"Totta hel.. tietenkin, kulta."

Tanyan elämänhaaveena on kehittää soitto- ja maalaustaito huippuunsa, joten treenaus aloitettiin maalaamisella. Kaunista :D

Sitten se pelätty aika koitti - Victorian oli aika vanheta. Mielessään hän hyvästeli terveytensä ja virheettömän kroppansa, ja astui vanhuuteen.

Victoriasta tuli ihan kaunis vanhus (: Hän halusi pitää vanhan hiustyylinsä, joten vain vaatteet uudistettiin.

Sinä iltana Victoriaa pelotti, miten lapset suhtautuisivat hänen vanhuuteensa. Pelästyisivätkö he, vai pitäisivätkö he sitä täysin luonnollisena?

Kate oli iloinen nähdessään äitinsä, eikä edes huomannut muutosta, paitsi erään pikkuseikan: "Ättä, mikti tun hiukket on halmaat?"

Öh.. :D Ehdotan lopputiliä. Lapsi ei ole turvassa.

Victoria ei mistään hinnasta halunnut jäädä eläkkeelle, joten kehitti jatkuvasti kuntopisteitään noustakseen urallaan.

"Tanya, mä en tiedä onko Roi tosissaan mun kanssa.. tuntuu välillä että se haluaisi vain.. vain.. jotain muuta kun rakkautta. "

Hetken päästä Sasha lähti lenkille miettimään sanojaan. Hän päätti vielä hetken aikaa seurata tilannetta, muttei ikuisuuksia - jotenkin suhteen oli edettävä.

Sasha ajatteli, saisiko joskus omia lapsia Roin kanssa. Ehkä sitten, kun hän oli nuori aikuinen ja valmis äitiyteen. Nyt Kate sai tuntea nahoissaan Sashan äkillisen hoitovimman.

Juuri käyty chatkeskustelu huvitti Tanyaa - joku mies oli uhkaillut häntä tapolla. Joku 5-vuotias kinniäinen siis on päässyt tietokoneelle, tyttö naurahteli.

Victoria oli edennyt urallaan erikoisagentiksi, palkkakin oli miltei 700§/päivä. Ei hullumpaa.

Tanyan painostuksesta hänen huoneeseensa hankittiin kultakala Kalle, joka oli Tanyan ehdoton silmäterä. Hän ei päästänyt sitä sinä iltana hetkeksikään silmistään, vaan lattialla istuen tutkiskeli sen vedenalaista elämää.

Kalle lihoi, sillä Tanya syötti tätä tunnin välein. Sitten, luettuaan kalanhoito-oppaita, Tanya vihdoin sai tietoonsa oikeat ruokamäärät.

Näin suloisesti Kate tuhisi kehdossaan - viimeistä yötään taaperona.

Tanya halusi selvittää, miksi Sasha oli niin innostunut tähtien tiirailusta, ja löysikin uuden tähden, ja sai palkkiota 360§! Ei hullummin.

Victoria tiesi, että Kate kasvaisi tänään lapseksi, ja näytti tälle Sunset Valleyta viimeisen kerran taaperona.

Tanyan ystävä, jonka nimeä en muista taaskaan, oli kutsunut tytön kylään. Vaikka Tanya yhä toipui koettelemuksistaan, uskaltautui hän kuitenkin suostumaan kutsuun.

Sinä iltana Katen tuli vihdoin jättää taaperoikä taakseen ja pyörähtää viimeiset kerrat taaperona..

Katesta tuli oikein kaunis lapsi! (: Hän sai piirteekseen piirteen sikeäuninen.

Tämänlainen huone Katelle sisustettiin, ja tyttö ilmoitti heti rakastavansa sitä.

Ensimmäisenä yönään lapsena Kate näki painajaista, että hänet hukutettiin ja hänestä tuli kummitus. Hän juoksi äitinsä viereen ja nukahti uudelleen, tällä kertaa painajaisia näkemättä.

Aamulla Kate oli väsynyt, sillä oli painajaisen takia nukkunut huonosti, mutta lähti silti kohti ensimmäistä koulupäiväänsä pirteänä ja innokkaana.

Perun sanani.

Vihdoin koitti tuo odotettu hetki - Tanyan oli aika kasvaa nuoreksi aikuiseksi! Hän tunsi kihelmöintiä kehossaan..

---

Miltä kuvankaunis Tanya näyttää nuorena aikuisena? Entäpä miltä Kate näyttää teininä ja Sasha nuorena aikuisena? Toteuttaako Cedric uhkauksensa?  Kaikki tämä seuraavassa osassa. Kommentoithan, kommentteja on aivan ihana lukea. <3