Tervetuloa 7. osan pariin! (: Kiitän kaikkia, jotka ovat kommentoineet edellisiä osia, kommenttejanne on niin mukava lukea. Tässä osassa Tanya tekee päätöksensä, tosin muutaman mutkan kautta, ja etenee urallaan. Osaan mahtuu monia tunteita - niin epäluuloa, rakkautta, ihastumista, pettymistä kuin järkytystäkin. Lukemisen iloa!

--

 

Havahtuessaan jälleen tuttuun, kylmänkosteaan ilmavirtaan, Tanya nousi penkiltään ja käveli kohti Ransomia. Varmana aikeistaan. Täysin varmana.

Tanya aloitti heti päämäärätietoisen flirttailun, ja Ransom oli mukana. Kuka olisikaan voinut vastustaa, kun Tanya kertoo romanttisista hetkistä kuutamon alla tai.. ruusuista?

Yht'äkkiä Tanya huomasi, että he olivat aivan lähekkäin. Kuin vaistomaisesti hän laittoi kätensä tuon läpikuultavan, märän olennon ympäri ja puristi tämän tiukkaan syleilyynsä. Hän tunsi, kuinka vesi hiljalleen meni läpi hänen vaatteistaan ja hän oli niin kylmissään, että tunto meinasi mennä. Kuitenkin, kaikesta huolimatta, hän nautti. Todellakin.

 

Tuntien kuluessa Tanya otti ja hyppäsi Ransomin syliin ensiksi mietittyään, valahtaisiko läpi haamun vetisistä käsivarsista. Näin ei kuitenkaan käynyt, ja he syleilivät pitkään - molemmat litimärkinä ja kylminä. Yhteenkuuluvuuden tunne.

Aamun koittaessa Sunset Valleyssa Tanyan täytyi jättää hyvästit rakkaudelleen. Hän halasi Ransomia ja lähti sitten taksilla kotiinsa - vannoen, että tulisi myös ensi yönä.

"Tanya, missä sä oot oikeen ollu! Sun vaatteetki on iha litimärät! Hyi jessus!"
Tanya oli niin hurmioitunut, että lähti omaan huoneeseensa luomatta katsettakaan Katea kohti.

Kate aavisti, että jotain oli vialla. Pahasti vialla. Siskolla oli joku salaisuus, mutta hän ei tiennyt mikä. Tästä täytyisi ottaa selvää.

Vaikka vanhuus painoi,Victoria eteni yhä urallaan ja sai ylennyksiä sitä mukaa kun jaksoi parantaa taitojaan.

Sinä iltana Tanya meni nukkumaan aikaisin, erittäin aikaisin. Hän lähtisi heti kellon lyötyä 12 hautausmaalle tapaamaan Ransomia.

Mies oli häntä jo vastassa, kun hän saapui hautausmaalle. Flirttailu jatkui aina aamunkoitteeseen saakka.

.. kunnes Ransom oli niin väsynyt, että päätti mennä puiston penkille nukkumaan. :D Tämän jälkeen Tanya lähti kotiin valmistautumaan seuraavaan työpäivään.

Victoria tiesi, että hän oli jo vanha, ja toivoikin nyt lapsenlapsia enemmän kuin mitään muuta. Hän tunsi sisimmässään, ettei ehkä ehtisi nähdä lastenlastensa kasvavan ja kehittyvät, mutta haluaisi nähdä edes.. vilauksen. Se riittäisi, pieni vilaus..

Tanya oli töissäkin niin keskittynyt Ransomin miettimiseen, ettei työstä tullut mitään - tässäkin nainen juoksee niinkuin mitään ei olisi tapahtunut, autuas virne kasvoillaan.. :D

Sinä yönä, kun he olivat "keskustelemassa", Ransom katosi yht'äkkiä jättäen vain sinisen savupilven muistoksi. Tanya luuli temppua pilaksi ja meni penkille istumaan ja odottamaan tuota miestä.

Tunnit kuluivat, eikä Ransom palannut. Tanya aavisti nyt, että jotakin oli vialla. Pahasti vialla.

Tietämättömänä siskonsa retkistä Kate otti aurinkoa talon terassilla. Viikonloput olivat ihanaa aikaa, silloin ei tarvinnut miettiä mitään, sai vain.. olla. Ja nauttia.

Seuraavanakaan yönä Ransom ei saapunut tapaamispaikalle. Tanya odotti aina aamunkoittoon saakka, jonka jälkeen hänen oli pakko lähteä töihin.

Kate oli muuttanut tyyliään - hankkinut muutaman tatuoinnin ja silmälasit. Tatuoinnit sopivatkin hänelle hyvin!

"Voi että Kate kun mä rakastan noita sun tatuointeja!" Tanya kehui altaan reunalla.
"Joo, se on hieno juttu. Nyt saat kertoa, mitä puuhailet. Ihan oikeesti."

"No.. tiedäthän.. se liittyy.. uurniin.. tavallaan .. "

"Okeiokei, kyllä mä sulle voin kertoa. Mä tapailen kummitusta!"
Kate passitti siskonsa hoitoon ja lähti naureskellen keittiöön aamiaisen tekoon. Hah, kummitusta!

Kellon lyödessä jo 4 aamuyöllä Ransom ei edelleenkään ollut tullut.. Tanya oli varma, että jotakin oli vialla.

Hän oli surullinen, erittäin surullinen. Hänen ensirakkautensa.. hukkunut, 100-vuotias mies, joka on kuitenkin nyt nuori, sininen kummitus, katosi? Ja jäljelle jäi savua? Kuka häntä oikein uskoisi, kenelle hän voisi purhaa murheensa? Vastaus: ei kenellekään.

Tanya halusi tukea edes joltakin ystävältään, joten kutsui kylään lapsuudenaikaisen ystävänsä ja nykyisen työkaverinsa Jyrin. Tämä lupasikin olla paikalla vartissa.

Jyri toki oli komea, mutta Tanya halusi vain ystävyyttä. He kättelivät, ja siirtyivät sitten keskustelemaan.

"Jyri.. kiitos.. kun.. jaksat kuunnella. Kiitos todella." Tanya sanoi.

Jyri vastasi, että kuunteli mielellään, ja sipaisi samalla pienen, hennon hiuskiekuran pois Tanyan kaulalta. He nauroivat vapautuneina, ja keskustelu jatkui.

"No, hei sitten." Jyri sanoi ja halasi Tanyaa pikaisesti. Tanya kuitenkin piti kiinni niin lujasti, ettei päästänyt irti. Hetken kuluttua hän huomasi asian ja nolostui kauheasti - sanoi pikaiset hyvästit ja katosi sitten sisätiloihin.

Jyrillä oli odotuksia tätä naista kohtaan. Suuria odotuksia.

Seuraavanakin iltana Jyri tuli käymään Austeneilla, sillä Tanya kaipasi taas juttukumppania. He jutustelivat, kunnes Tanya kuiskasi salaisuuden Jyrin korvaan. Sitten hän huomasi olevansa aivan kiinni tuossa komeassa, kuuntelutaitoisessa miehessä..

.. ja iski odottamatta huulensa tämän huulille. Miten ihanaa olikaan suudella normaalia miestä! Suu ei ainakaan tulvahtanut täyteen vettä niinkuin..... Ransomin kanssa. Muistot olivat kipeitä, mutta Tanya kyllä selviäisi.

Seuraavan yön Tanya mietti tilannettaan. Hän oli luovuttanut Ransomin kanssa, eihän hän halunnut Tanyaa. Jyrin kanssa hän halusi syventää suhdettaan, paljon.

Victoria tunsi, että hänen elämänsä olivat kääntymässä kohti.. yötä. Hän tunsi sen, ettei hänellä olisi enää paljoaa aikaa jäljellä.

Seuraavana iltana, heti töiden jälkeen, Tanya soitti Jyrille ja kutsui tämän kylään.

Victoria oli ikionnellinen, että Tanya oli löytänyt jonkun, ja tarkkaili parin käytöstä.

Sitten kun Victoria viimein lähti pois, Tanya tarrautui mieheen ja vetäisi tämän lähelle itseään.

 

... ja syöksyi syliin. He hempeilivät koko illan, aina niin kauan kunnes Jyrin tuli aika lähteä valmistautumaan työpäiväänsä.

Seuraavanakin päivänä Jyri saapui Austeneilla. Tanyalla oli vapaapäivä, joten talo oli tyhjä - Victoria oli töissä ja Kate koulussa.

Molemmat halusivat syventää suhdettaan seuraavalle.. tasolle, ja niin Jyri nappasi Tanyan syliinsä, ja kantoi tämän portaita pitkin..

Tanyan makuuhuoneeseen. Ette tarvitse selvitystä, mitä tämän jälkeen tapahtui.

Viikot kuluivat, ja Victoria mietti edelleen lastenlapsia miltei joka yö.

Eräänä yönä Tanya voi pahoin, ja hän ajatteli lähteä hakemaan lääkettä alakerrasta.

Hän ei kuitenkaan ehtinyt, vaan tunsi mahassaan tunteen, jota ei ollut tuntenut ikinä aikaisemmin. Hän laittoi vaistomaisesti käden suunsa eteen, kunnes kyyristyi..

... ja oksensi. Kansikin jäi näköjään kiinni.. :D

Aamulla Tanyalla oli niin huono olo, että hänen oli pakko jäädä kotiin. Hän oli varmaan saanut oksennustaudin, sitähän oli töissä liikkeellä. Hyi.

 

Viikon kuluttua Katen oli aika kasvaa nuoreksi aikuiseksi! Hän pyörähti, ja kasvoi sitten aikuisiän haasteisiin.

Hänestä tuli erittäin kaunis nuori nainen! Hän sai lisäpiirteekseen kunnianhimoisuuden.

Heti kasvettuaan Kate hyvästeli perheensä ja lähti kohti itsenäistä elämää - kaupungin toiselle laidalle.

Pian Tanya sai yllättyä - hän sai tietää odottavansa lasta! Tanya säteili, hän oli niin onneissaan ettei meinannut pysyä hous.. raskausvaatteissaan! Myös Victoria oli erittäin innoissaan.

Tanya soitti heti Jyrille ja pyysi tämän käymään - hänellä oli yllätys. Mies lupasi tulla vartissa.

"Mä.. olen.. RASKAANA!"

Jyri oli aivan innoissaan! Tanya saikin tietää, että Jyri on luonteeltaan perhekeskeinen :)

Tanya pohti elämäänsä katsoen tyynelle merelle, joka oli rauhoittunut päivän myrskyn jälkeen. Hänen täytyisi pian sitoutua Jyriin, mutta oliko hän valmis sitoutumaan.. ei.

"Muista sitten, mies, ei elokuviin ennen 13-vuoden ikää!" Victoria muistutti.
"Eiei, ja maito tietenkin lämpimäksi."
Voi näitä keskusteluja. .D

 

Kuukauden kuluttua Tanya soitti Jyrille, ja kutsui tämän kylään. Kun hän avasi miehelle oven, hän sai kokea elämänsä järkytyksen, kaikki toiveet ja odotukset murskaavan näyn..

--

Mitä Tanya näkee? Miltä syntyvä lapsi näyttää ja minkä nimen hän saa? Tämä kaikki seuraavassa osassa! (: Kommentoikaahan. <3