Tervetuloa lukemaan Austeneiden yhdeksättä osaa! (: Tässä osassa on siis menossa 3. sukupolvi, ensi osassa kenties jo neljäs.. sen näkee sitten. Tässä osassa ei tapahdu mitään kovinkaan isoja käänteitä, niitä on luvassa seuraavissa osissa.. Tässä osassa nähdään kuitenkin monia tunteita ja kasvuja ;) Tervetuloa lukemaan, toivottavasti nautit yhtä paljon kuin minä kirjoittaessani tarinaa (:

---

Tanya kääntyi ja lähti määrätietoisesti kävelemään tuota ohikulkumatkalla olevaa, komeaa nuorukaista kohti. Hän tunsi, kuinka hänen sydämensä alkoi lyödä yhä tiheämpään tahtiin, kun nuori mies kääntyi ja loi ensisilmäyksen Tanyaan. Tuossa katseessa oli jotakin.. mystistä ja salaperäistä.. ja ihanaa.

Mies esitti itsensä Iivari Huimaksi, ja aloitti heti flirttailun Tanyan kanssa - hän tietenkin vastasi siihen pienissä bikineissään.. Tunnit kuluivat, ja Tanya puheli Iivarin kanssa kaikesta mahdollisesta - niin pörssikursseista kuin lempielokuvista. Yht'äkkiä Iivari kietoi voimakkaat käsivartensa Tanyan ympärille ja kietoi hänet syleilyynsä. Tanya oli myyty.

He olivat niin lähekkäin, ettei Tanya voinut enää vastustaa kiusausta, ja kosketti huulillaan tuon nuoren miehen huulia... tarvittiin enään muutama sana..

Totta, he etenivät nopeasti. Ehkä hieman turhankin nopeasti.. Kaikki tietävät ilman erilaisia kuvailujakin, mitä tämän kuvan oton jälkeen oikein mahtoi tapahtua..

 

Viikkojen kuluessa Iivari vieraili Austeneille melko usein - miltei joka päivä. Hän piti Chelseasta ja Renatasta yli kaiken, ja hellittelikin tyttöjä joka kerta kun oli kylässä.

Taaperoaika pyyhälsi niin nopeaa vauhtia, että kaksosten oli aika kasvaa kouluikään. Ensin kasvoi Renata..

.. ja sitten Chelsea.

Renatasta tuli oikein kaunis nuori neiti (: Hän sai uudeksi luonteenpiirteekseen piirteen epäonninen.

Chelseastakin tuli ihastuttavan näköinen neiti, joka sai luonteenpiirteekseen snobin.

Niinkuin Victoria oli aikoinaan ennustanut, tytöistä tuli heti parhaat ystävykset. He saattoivat jumittua keittiöön moneksi tunneksi juttelemaan koulupäivien tapahtumista ja kaikesta muustakin ajankohtaisesta.

Tässä on tyttöjen uusiksi sisustettu huone (:

Muutaman viikon kuluttua, eräänä kauniina kuutamoyönä, Tanya ja Iivari olivat kuhertelemassa sängyllä. He puhuivat hempeitä ja keskittyivät vain toisiinsa.

Kesken kaiken Tanyan valtasi omituinen, osittain tuttukin tunne. Hän lähti juoksemaan kovaa vauhtia aulaa kohti.

Kylpyhuoneessa hänen mahassaan velloi outo, vuosien takaa tuttu tunne...

.. ja hän oksensi - jälleen kannen päälle.

Mitä tämä tarkoitti? Voisinko olla raskaana? Kysymykset soivat Tanyan päässä samalla kun hän mietti, menisikö Iivarin luokse vai valittaisiko pahaa oloa ja pyytäisi miestä poistumaan. Mikäli hän nyt oli raskaana, isänä olisi Iivari. Muita mahdollisuuksia ei ollut! Tanya päätti seurata tilannetta vielä hetken, ja tehdä vasta sitten valintoja kun raskaustesti osaisi kertoa.. totuuden. Tanya ei ollut varma, halusiko juuri tähän elämäntilanteeseen lisää lapsia, mutta eihän hän vielä ollut varma..

Valitettavaasti Renatan pahat luonteenpiirteet korostuivat päivä päivältä. Hän oli jäänyt eilen kiinni koulun omaisuuden varastamisesta, ja Tanyalle olikin tullut osittain huolestunut ja osittain vihainen puhelu opettajalta. Tanya piti Renatalle puhuttelun, tiukan sellaisen, mutta tiesi ettei se olisi viimeinen kerta.

"Joo, äitin tekemässä yllätyspadassa on aina yllätyksiä! Hahhahhahh!"

Muutaman viikon päästä, kauniina ja keväisenä maanantaiaamuna, Tanya sai varmistuksen raskaudestaan. Hän odotti tosiaan kolmatta lastaan. Hän oli onnellinen, sillä oli valmistanut itseään tähän henkisesti siitä lähtien kuin ensimmäiset oireet tulivat. Lapsi saisi syntyä rakastavaan kotiin.. ilman isää.

Ristiriitaisten tunteiden kanssa painiskeleva Tanya soitti heti Iivarille ja kutsui tämän kylään - olihan tulevan lapsen isänkin pakko saada jossakin vaiheessa tietää uudesta tulokkaasta. Tanyaa pelotti ja hän tunsi hikoilevansa, sillä hän ei tiennyt yhtään mitä odottaa. Jättäisikö Iivari hänet, menisikö hän shokkiin vai.. kykenisikö hän iloitsemaan? 

Tanya päätti saada vastauksen päässään  liikkuviin kysymyksiin ja kertoi Iivarille odottavansa lasta.

Laski painostava hiljaisuus. Iivari katsoi Tanyaa silmiin, kunnes tämä huomasi miehen silmissä.. kimallusta. Iivari otti Tanyan päästä hellästi kiinni ja sanoi hänelle: "Se on mahtavaa. Aivan mahtavaa. Lapsi.. meille. Ihanaa." hän sanoi, ja Tanya näki kuinka onnen kyyneleet valuivat miehen silmistä. Tämähän oli mennyt.. hyvin. Paremmin kuin hän osasi odottaakkaan.

Renata pyöräili usein kotiin puistosta vasta iltahämärällä, eikä suostunut tulla aikaisemmin edes äitinsä pyynnöstä. Tanyaa hermostutti se, että pian Renatasta tulisi teini-ikäinen, ja silloin hän olisi vielä oikuttelevampi..

Sinä yönä Tanya mietti, miten selviäisi kolmannen lapsen kanssa. Hän mietti myös, olisiko pian vihdoin aika sitoutua Iivarin kanssa... parisuhteeseen. Sana hirvitti Tanyaa. Se saisi vielä odottaa.

Samana yönä Victoria palasi kummittelemaan Austeneiden tontille. Hän taisi tulla vain tarkistamaan, olihan kaikki varmasti kunnossa.

Hän loikoili rantatuoleissa aamuhämäriin saakka, kunnes katosi ja jäljelle jäi vain pieni savupilvi. Niistä Tanyalla oli kokemusta.

Chelsea ja Renata olivat ahkeria koulunkävijöitä - Chelsea menestyi paremmin, mutta Renatakin oli kahdeksikon oppilas. Opettajalta tuli kuitenkin vähän väliä huolestuneita sähköpostiviestejä siitä, että Renata kiusasi nuorempia oppilaita koulussa. Tanya piti tytölle puhuttelun, mutta tämä juoksi omaan huoneeseensa ja paiskasi oven kiinni. Tanya odotti kauhulla teini-ikää.

 

Muutamien viikkojen kuluttua Tanya puhui puhelimessa Iivarin kanssa, kunnes alkoi kiljua ja huutaa apua. Hän pudotti puhelimen lattialle ja huomasi, että..

.. hella oli liekeissä! Hän soitti palokunnan ja yritti itsekin sammuttaa paloa vaahtosammuttimenna, siinä kuitenkaan onnistumatta.

Sunset Valleyn palom..naisilla on tosiaan jotakin Austeneiden suvun naisia vastaan. Pidä varasi, Tanya.

Kuultuaan Tanyan kiljunnan Iivari lähti heti ajamaan Austeneiden talolle niin kovaa kuin autollaan pääsi. Hän rauhoitteli Tanyaa ja sanoi, ettei olisi enää mitään hätää. Lapset olivat koulussa, ja Tanya oli kunnossa. Niin myös maha-asukki. Kaikki oli hyvin.

Tanya rakasti Iivaria. Iivari lohdutti häntä, rauhoitti häntä ja... rakasti häntä. Sitä oli vaikeaa käsittää. Mitä hän olikaan tehnyt ansaitakseen tuon ymmärtäväisen ja rakastavan miehen?Hän ei tulisi ikinä päästämään irti Iivarista. Pian suhteen olisi aika edetä seuraavalle asteelle.

"Äiti, milloin se vauva oikeen syntyy? En jaksa enää oottaa!" Chelsea tivasi äidiltään ruokapöydässä. Tanya kertoi, että lapsi syntyisi sitten kun olisi valmis. Logiikkaa :D

Renata ei ollut järin innoissaan syntyvästä lapsesta. Veisikö se pieni, huutava nyytti kaiken sen vähäisenkin Renataan kohdistuneen huomion? Sitä ei saisi tapahtua, ei todellakaan. Renata päättikin, että mikäli kaikki huomio siirtyy syntyvään lapseen, on otettava käyttöön suunnitelma B.

Renata meni aikaisin nukkumaan ja heräsi ennen auringonnousua - viettäen aamun maalaten tai.. kalastaen uima-altaassa :D Hienoa, Renata.

Viikkojen kuluttua kaunis, aurinkoinen aamu sarasti Sunset Valleyn yllä. Tanyan laskettu aika oli ollut jo eilen, ja uutta tulokasta odotettiin kuumeisesti syntyväksi.

"Milloin äidin pikkuinen tulee katsomaan? Milloin?" Tanya leperteli mahalleen suihkusta tullessaan. Hänen oli jo ikävä pieniä, tömiseviä jalkoja ja hellyyttäviä katseita.

Äitiyslomaa oli vielä rutkasti jäljellä, ja Tanya vietti sitä innokkaasti uima-altaassa uiden. Hän olisi tahtonut jo yletä urallaan, mutta koki äidin työn tärkeämmäksi kuin varsinaisen työn, eikä siksi kiirehtinyt takaisin töihin.

Muutaman päivän kuluttua supistukset alkoivat ja lapsivesi meni - nyt olisi aika kolmannen lapsen aika syntyä! Tanya soitti taksin ja lähti kohti sairaalaa.

Jälleen kaksoset! Tällä kertaa Tanya sai poikakaksoset, ja oli hyvin onnellinen - häntä oli siunattu kaksilla kaksosilla.

Ensimmäisenä syntyi Marcus Austen, luonteeltaan arjen sankari ja kömpelys.

Seuraavana syntyi Peter Austen, luonteeltaan nero ja kaikesta kiinnostunut.

Pojille sisustettiin oma, sinisävyinen huone, jossa he tulisivat viettämään lapsuutensa.

Koska tyttöjen huone oli lähellä poikien huonetta, nukkuivat Renata ja Chelsea yönsä erittäin huonosti. Tanya olikin miettinyt, että pian olisi aika tehdä kunnon remontti tälle talolle - olihan se jo melkoisen vanha. Tyttöjen ei tarvitsisi kärsiä kaksospoikien jatkuvasta huudosta.

Iivari kävi lähes joka päivä katsomassa lapsia ja leikkimässä heidän kanssaan. He toki viettivät myös helliä hetkiä pihamaalla ;)

Tanya oli väsynyt, erittäin väsynyt. Marcus ja Peter olivat huomattavasti vaikeampia hoidettavia kuin tytöt olivat aikanaan olleet - poikia piti ruokkia ja helliä vähintään 5 kertaa yössä.

Pian tulikin poikien aika kasvaa! Tässä kasvaa Marcus.

Kuvassa kasvanut Marcus (: Peterin taaperokuva on kadonnut jonnekin, hän kuitenkin esiintyy seuraavassa osassa.

Muutaman kerran viikossa Tanya kutsui Sulhon vahtimaan lapsia ja lähti Iivarin luo kylään - he katsoivat televisiota, joivat muutaman siiderin ja nauttivat toistensa seurasta.

Vihdoin koitti odotettu ja Renatan kohdalla myös pelätty aika - tyttöjen oli vihdoin aika kasvaa teini-ikään! Tässä kasvaa Chelsea. Hän toivoi, että saisi isona monta poikaystävää.

---

Miltä Chelsea ja Renata näyttävät teineinä? Mitkä luonteenpiirteet he saavat? Miltä pojat näyttävät lapsina? Miten Tanya selviää yksinhuoltajana kaksosten kanssa ja aikooko hän vihdoin sitoutua Iivarin kanssa vastoin periaatteitaan? Kaikki tämä selviää seuraavassa osassa! Kommentoikaahan (: