Tervetuloa pitkästä aikaa Austeneiden pariin! :) Kirjoittamisessa on ollut hieman taukoa, mutta nyt osia alkaa taas ilmestyä tasaiseen tahtiin. Toivottavasti nautit lukemisesta yhtä paljon kuin minä kirjoittamisesta! Tämä osa on noin 60% lyhyempi kuin normaalisti, mutta tämän osan avulla pääsette taas ajantasalle Austeneiden suvun tapahtumista. Suurimman osan kuvista olen kuvannut tänään aamulla uuden lisäosan, Unelmaduunin, saatuani! :)

-------

 

Philippe mietti, mitä tulisi tekemään tulevaisuudellaan ja Zafrinan kanssa. Hän tiesi, että haluaisi alkaa vaikinaiseen suhteeseen Zafrinan kanssa, mutta toisaalta hän ei kykenisi päästämään irti Sennasta. Hän olisi pian erittäin, erittäin suuren päätöksen edessä.

Seuraavana aamuna Philippe sai puhelun Sennalta, joka pyysi miestä luokseen kahville. Hän lähti heti matkaan, ja huikkasi ovella lähtevänsä asioille kaupunkiin.

"Ai, hei, Senna. Juodaanko kah.....". Senna hiljensi Philippen suudelmalla ja lähti johdattelemaan tätä kohti yläkertaa. Philippen päässä ei liikkunut juuri mitään, eikä hän pistänyt vastaan. Ei hän tahtonutkaan.

Tiedätte, mihin Sennan rohkea ja johdatteleva käytös jopulta johti...

Yön pikkutunneilla Philippe lähti kohti omaa kotiaan huonon omatunnon saattelemana. Hän käpertyi rakastettunsa kainaloon, eikä enään tuona yönä jaksanut pohtia suhdeasioitaan, jotka olivat ajan saatossa mutkistuneet melko huomattavasti.

Tapahtumista onnellisen tietämätön Zafrina suorastaan säteili onnea. Hän oli tänään päättänyt tehdä erään ratkaisevan asian.. ehdotuksen.

"Philippe, tiedäthän, että minä rakastan sinua yli kaiken. Olenkin tässä miettinyt, että meidän saattaisi olla aika ottaa seuraava askel suhteessamme.."
Philippe aavisti, mitä tulevan pitää, eikä kyennyt sillä hetkellä järjelliseen aivotoimintaan. Olisi päätöksen aika, kumpi siskoksista. Senna vai Zafrina.

"Philippe, tuletko aviomiehekseni?" Mies oli niin mykistynyt ja onnellinen, että kykeni juuri ja juuri sanomaan pienen mutta ratkaisevan sanan huuliltaan. Kyllä. Samassa pidettiin myös pienet häät, joten Philippe oli nyt Austen - virallisesti.

Seuraavana päivänä Philippe ei saanut silmiään irti talon missi-siivoojasta. Hän konttasi sohvien takana ja yritti päästä näköetäisyydelle, mutta joutui lopulta turvautumaan klassiseen hämäykseen - "Olen täällä vain etsimässä avainta, ihan tosi..."

Hetken kuluttua Philippe uskaltautui juttelemaan siivoojan kanssa. "Hei, tuota, olet erittäin kaunis." Hän ei itsekään tajunnut, mitä oli tekemässä, se tuli vain luonnostaan. Nainen ei onneksi vastannut mitään, vaan lähti määrätietoisesti kulkemaan kohti talon yläkertaa jättäen taakseen hölmistyneen Philippen.

Philippe ei enää jaksanut viettää kaikkea aikaansa työttömänä vetelehtijänä, vaan päätti alkaa toteuttamaan pitkäaikaista haavettaan lääkärin uralla. Kyllähän 22 simoleonin tuntipalkalla ja elintenluovuttajan tittelillä alkuun pääsisi!

Sinä iltana Philippe päätti mennä kertomaan Sennalle, että halusi mennä naimisiin rakastamansa naisen kanssa. Hän tiesi, ettei Senna tietäisi että hän oli naimisissa naisen siskon kanssa, sillä Zafrina oli kertonut naisten välien menneen poikki aikoja sitten.

"Senna, tiedät, että olet hurmaava nainen, mutta minä en oikein tiedä..."
"Mitä hittoa, Philippe? Pelleilet varmaan?"

Pian Senna vangitsi Philippen tiukkaan suudelmaan ja hiljensi tämän. Tiedätte, mihin se johti. Aivan varmasti.

Autuaan tietämättömänä tuoreen aviomiehensä puuhista Zafrina päätteli työpäiväänsä urheilustadionilla.

Melanialla oli aavistuksensa Philippen puuhista, mutta sisimmässään hän uskoi miehen olevan vain täysin rehellinen ja vaimolleen täysin omistautuva, ranskalainen mies. Hän hyppi uudella trampoliinilla kauniissa kuutamoyössä ja mietti elämäänsä. Marcusta, kaksosiaan, kaikkea mitä hänelle oli suotu.

Aamupostia hakiessaan Zafrina tunsi mahassaan pienen, hennon potkun ja jännitti kaikki lihaksensa. Mikä se oli? Hän kävi hakemassa apteekista raskaustestin ja sai varmistuksen - hän oli raskaana. Hänestä olisi tulossa äiti.

Melania suhtautui uutiseen kylmän rauhallisesti. "Hienoa, rakkaani, hienoa. Olethan kuitenkin täysin varma miehesi täydellisestä rehellisyydestä ja hänen uskollisuudestaan? Aivan varma?"

Zafrina herätti Philippen ja kertoi tälle olevansa raskaana. Philippeä ei kuitenkaan olisi voinut vähempää kiinnostaa, eikä hän ymmärtänyt asiaa haaveillessaan pomostaan.

"Voitaisiin muuten mennä pizzalle joku päivä." Philippe heitti. "Sinua ei siis voisi vähempää kiinnostaa meidän yhteinen, tuleva lapsemme? Vai tuleeko sinulle hänestä mieleen PIZZA? Mene alakertaan! En kestä sinua nyt! Mene!"

Seuraavan yön Philippe viettikin kovalla sohvalla. Hän oli vasta nyt alkanut ymmärtää, että hänen vaimonsa todella odotti lasta.

Zafrina ei jaksanut murehtia, vaan keskittyi lähinnä kokoajan kasvavaan ruokahaluunsa. Kyllä asiat selviäisivät.

Pian tuli Melanian ja Marcuksen aika vanheta ja astua vanhuuden haasteisiin. Haikeina he puhalsivat syntymäpäiväkakun kynttilät viimeisen kerran....

Melaniasta tuli herttainen, jopa kaunis vanhus.

Marcuskin vanhentui arvokkaasti, muttei värjännyt hiuksiaan vaimonsa tavoin.

Sinä yönä myös Stefan saapui haudan takaa tarkistamaan, olihan perheellä kaikki varmasti hyvin.

Äitiyslomalla oleva Zafrina oli rakastunut uimiseen, ja viettikin altaassa kaikki päivänsä muiden rehkiessä töissä.

Muutaman viikon kuluttua uima-ataassa uidessaan Zafrina tunsi mahassaan kamalan vihlaisun, ja tajusi synnytyksen käynnistyneen. Hän kykeni soittamaan itselleen ambulanssin, ja meni sitten istumaan rantatuoliin odottamaan sitä. Eihän tässä mitään hätää.

Pian Zafrina piteli käsivarsillaan esikoistytärtään, Mary Austenia. Hän on luonteenpiirteiltään kärtty sekä taiteellinen.

Marylle sisustettiin suuri huone talon yläkerrasta, ja sen päävärinä toimivat pinkki sekä valkoinen.

Zafrina oli aivan tohkeissaan esikoislapsestaan, eikä saanut hänestä silmiään irti. Hän istuskeli lattialla ja seurasi, kuinka tuo pieni ihme tuhisi kehdossaan.

"Zafrina. Meillä olisi vähän juteltavaa. Oikeastaan aika paljonkin."

------

Mitä Philippe paljastaa vaimolleen, ja miten Zafrina suhtautuu uutiseen? Sen voit lukea seuraavasta osasta.