Nyt onkin aika jo 11. osan! Edelliseen osaan tuli paljon kommentteja, ja jaksakaa vaan kommentoida, niistä saa aina puhtia uuden osan tekoon! :) Nyt osan pariin. Tässä osassa selviää perijä, ja kaikki 4 lasta nähdään nuorina aikuisina.

---

Tässä teiniksi kasvanut Marcus Austen. Hän on nyt luonteeltaan arjen sankari, kömpelys, nero ja lipevä.

Ja tässä teiniksi kasvanut Peter Austen (: Hän on luonteeltaan epäonninen, nero, kaikesta kiinnostunut ja ystävällinen.

Renata ei iloinnut veljiensä kasvusta. Hänen pahat luonteenpiirteensä korostuivat päivä päivältä, ja Tanya saikin miltei päivittäin pitää nuorelle naiselle puhuttelun käytöstavoista ja arvoista. Onneksi tätä vaihetta ei kuitenkaan kestäisi enää kauaa..

Sillä Tanyan esikoisten oli tullut aika kasvaa nuoriksi aikuisiksi! Chelsea oli tästä enemmän kuin onneissaan, ja toivoi saavansa ihanan miehen ja 6 lasta.

Renata katsoi kakkua selvittämätön ilme kasvoillaan - hän oli odottanut kasvuaan erittäin kauan ja kovaa. Vihdoin hän pääsi kasvamaan nuoreksi aikuiseksi ja perustamaan oman perheen, sekä ennen kaikkea selvittämään, kuka perisi Austeneiden 3. sukupolven ja olisi kunnialla oikeutettu jatkamaan Austeneiden sukua 4. sukupolveen.

Kesken kaiken uuni syttyi tuleen! Onneksi Renata toimi nopeasti ja sai sammutettua palon käsisammuttimella, joten isompaa vahinkoa ei päässyt tapahtumaan.

Tässä on kuvankaunis Renata nuorena aikuisena! Hänessä on paljon Tanyan näköä.

Tässä on kasvanut Chelsea, josta tuli myös tavattoman kaunis! 

Renata oli saanut tiedon perijästä, eikä ollut ensin uskonut ettei hänestä tulisikaan perijää. Hetken asiaa sulateltuaan hän oli tavattoman tyytyväinen - nyt hän ei olisi sitoutunut mihinkään, varsinkaan lasten hankkimiseen! Hän aikoi muuttaa melko pian pois kotoa, ja etsi sopivaa asuntoa sekä työpaikkaa aktiivisesti löytääkseen kaikista parhaat (lue: halvimmat) vaihtoehdot.

Marcus oli väsynyt miltei koko ajan - hän teki koulutyönsä huolella, ja siksi hänelle jäikin aikaa rentoutua vain yömyöhällä - siitä seurasi tietenkin se, että hän meni nukkumaan vasta pikkutunneilla.

Chelsea uhkui itsevarmuutta - hän oli nyt nuori, kaunis ja koko elämä edessään! Hän halusikin mahdollisimman pian päästä tomuttamaan lapsuudenkodin tomut jaloistaan ja aloittaa uuden, oman elämän!

Tanyakin oli onnellinen - hänellä oli nyt kaikki mitä hän oli toivonut. 4 ihanaa lasta, hyvä koti ja hyvä työpaikka. Hän oli jo täysin unohtanut Iivarin, eikä tämäkään ollut ottanut vuosiin yhteyttä. Ehkä hän oli vain.. unohtanut Tanyan.

**Tässä välissä olin onnistunut kadottamaan n. 20 kuvaa. Tällä aikaa ei kuitenkaan tapahtunut mitään. Tytöt olin muuttanut tässä vaiheessa omilleen.**

Pian teiniaika oli ohi, ja poikienkin oli aika kohdata aikuisuuden riemut ja vastuu. Tässä kasvaa Marcus.

Tässä nuoreksi aikuiseksi kasvanut, kuolatt.. kuolettavan komea Marcus! Heti kasvettuaan Tanya ohjasi Marcuksen omaan huoneeseensa ja kertoi, että Marcus oli tuleva perijä.

Peteristä kasvoi aivan tajuttoman suloinen nuori mies! Hän ei ollut lainkaan pettynyt perijävalinnasta, vaan muutti heti kasvettuaan omilleen elämään omaa, unelmiensa elämää.

 Marcus otti perijän tehtävän iloisena vastaan, ja meni rennosti uimaan uima-altaaseen, jossa oli uinut jo teininä paljon. Pian hän kuitenkin kyllästyi uimiseen, ja päätti lähteä ruokaostoksille keskustaan.

Kaupungilla Marcusta vastaan pyöräili Lauha Austen, Tanyan puolisiskon, Katen, tytär! :)

Marcus päätti oikaista puiston kautta, kunnes hänen katseensa nauliintui johonkin, josta ei enää halunnut kääntyä pois..

Melaniaksi itsensä esitellyt nuori nainen näki Marcuksen katseen ja tuli kättelemään häntä. He juttelivat pitkään, milloin töistä, harrastuksista ja milloin kalastamisesta.

Marcus ei saanut silmiään irti tuosta naisesta koko keskustelun aikana - hän ei voinut olla katsomatta noihin vihreisiin silmiin. Hänen oli kuitenkin pian jatkettava matkaa ruokakauppaan, mutta sitä ennen keräsi kaiken rohkeutensa pyytääkseen tuon kuvankauniin, nuoren naisen puhelinnumeron.

Muutaman päivän kuluttua Marcuksen tuli jälleen aika koota kaikki rohkeutensa ja soittaa Melanialle - he puhelivat hyvän tovin, kunnes Marcus pyysi naista kylään luokseen - tämä tietysti suostui.

Tanya oli aivan innoissaan Melaniasta, ja hän pitikin tuota nuorta naista erittäin asiallisena ja viihdyttävänä. Hetken kuluttua Tanya huomasi yskivän Marcuksen - nyt olisi luultavasti aika siirtyä sisätiloihin ja jättää nuoripa... ystävykset omaan rauhaansa.

Ilta-auringon luodessa viimeisiä säteitään Sunset Valleyn ylle, Marcus ja Melania juttelivat edelleen puutarhassa. Molemmilla oli erittäin hauskaa, ja molemmat myös tiesivät sisimmässään, mihin tämä kaikki johtaisi. Toivottavasti.

Kun ilta hämärtyi ja lämpötila alkoi uhkaavasti laskea, Marcus ja Melania siirtyivät sisätiloihin. Tanya oli jättänyt radion päälle, joten he alkoivat tanssia (ja nauraa) musiikin tahdissa. Heillä oli todella, todella hauskaa, mutta viimein Melanian täytyi lähteä kotiin, sillä hänellä olisi huomenna työpäivä. Salaa Marcus oli toivonut, että hän jäisi yöksi, mutta ymmärsi täysin, että työt menivät tällä hetkellä etusijalle.

Sinä iltana nukkumaan mennessään Marcus mietti tulevaisuuttaan. Tulisiko hänestä ja Melaniasta pari? Olisiko heidän parisuhteensa onnellinen? Tämä kaikki luultavasti selviäisi muutaman vuoden kuluessa.

Kuukaudet vierivät, ja miltei joka ilta Marcus soitti Melanielle ja he juttelivat tunteja - tämä toki näkyi puhelinlaskuissa, mutta nuori pari ei siitä välittänyt - tärkeintä oli oman rakkaan äänen kuuleminen!

Tanya eteni urallaan, ja halusikin pitää korjaajantaitonsa yllä, joten hän koetti parannella television toimivuutta - heikohkoin tuloksin.

Tanyan teininä istuttamat omenapuut olivat yhä pystyssä, ja hän yrittikin hoivata niitä parhaansa mukaan, mitä nyt uraltaan ehti. Kaikesta huolimatta puut tuottivat joka kesä hedelmää, niin myös tänä vuonna - perheen jääkaappi saisi taas muutaman pienen, raa'an ja madonsyömän omenan lisää!

Jonkin ajan kuluttua Melania tuli Marcuksen luokse kylään - sadannenviinennenkymmenennenkahdeksannen kerran. Tämä kerta olisi kuitenkin erilainen.

Marcus johdatti Melanien läheiselle kukkulalle katsomaan romanttista auringonlaskua. Siinä he hetken istuivat, täysin kiinni toisissaan. Pian Marcus nousi seisomaan ja otti Melanien käsistä kiinni. "Mulla olis sulle pieni yllätys.."

Yht'äkkiä hän polvistui ja otti taskustaan pienen korurasian. "Melania Honkanen, haluaisitko viettää loppuelämäsi minun kanssani? Melania meni täysin onnesta sekaisin, ja sai kuin saikin lopulta sanottua myöntävän sanan suustaan.

Yön hämärtyessä pari päätti viettää pienimuotoiset häät - kumpikaan ei halunnut suuria eikä näyttäviä seremonioita, joten sormukset vaihdettiin kuutamon loisteessa.

Niin Melaniasta tuli virallisesti Austen :) Hän kävi alkajaisiksi parturissa, ja uusi hiustyyli sopi hänelle erittäin hyvin!

Illalla molemmat olivat melko väsyneitä, mutta juttelivat ja kuhertelivat sängyllä pitkään, tunteja.

Toki ohjelmaan kuului myös.. no.. jätetään se sanomatta. Onhan tämä.. hääyö.

Tanya oli kauhuissaan - hän oli alkanut saada häirikköpuheluita tuntemattomasta numerosta. Langan päässä oli mies, joka huusi puhelimeen jotain ja sulki sen, ja soitti kahdne minuutin päästä uudelleen, uhkaillen ja raivoten. Tanya päätti, että hänen olisi pian pakko ilmoittaa häiriköstä poliisille, ellei häirintä ja uhkailu loppuisi.

Melania osoittautui erittäin ekologiseksi - hän pyöräili töihin mielummin kuin käytti kimppakyytejä. Marcuksen ja Melanian suhde kukoisti, eikä pari arvannut Tanyan suurta huolta - hän onnistui peittämään sen ilmeisen hyvin.

Muutaman viikon kuluttua Melania huomasi, että hänellä oli jatkuvasti paha olo - hän tekikin monia kertoja tuttavuutta vessanpöntön kanssa.

Marcus, eikö sinulla todella ole parempaa tekemistä kuin katsoa epäilyttävällä ilmeellä suihkussa olevaa vaimoasi? :D

Seuraavana yönä Melania heräsi epäilyttävään ja epämiellyttävään tunteeseen - aivan kuin joku olisi.. potkaissut.. häntä.. sisältäpäin. Melania kiiruhti vessaan tekemään raskaustestin, jonka hän oli ostanut kaiken varalle. Tulos oli kuin olikin positiivinen - Melania todella odotti esikoistaan!

Aamulla herättyään Melanian oli pakko kertoa Marcukselle. "Tuota.. tässä kävi nyt niin.. että.. MÄ OLEN RASKAANA! "

Marcus oli aivan innoissaan! Hän halasi vaimoaan, joka ihmetteli ja samalla oli onnellinen miehensä reaktiosta. Tämä lapsi olisi todellakin toivottu!

Myös Tanya oli innoissaan lapsesta - sehän olisi hänen ensimmäinen lapsenlapsensa! 

Salaperäiset puhelut kuitenkin vaivasivat häntä yhä - nykyään niitä tuli miltei joka ilta. Onneksi talossa oli voimakas, nuori mies - eihän hänellä täällä olisi mitään hätää.

Tanyan oli pakko keskeyttää pohdintansa outoon, osittain tuttuun tunteeseen - hänen oli aika kasvaa vanhukseksi. Kauhusta kankeana hän pyörähti viimeiset askeleensa kauniina ja terveenä naisena, ja astui vanhuuteen.

Tanyasta tuli herttainen vanhus, ja hän huomasikin pian ettei se ollut niin hirveää kuin olisi voinut odottaa.

Melania nautti äitiyslomastaan täysin siemauksin - useimmat päivät hän vietti talon uima-altaassa muiden raataessa töissä, ja valmistui äitiyteen.

"Milloin sinä pikkuinen mahdat tulla tähän maailmaan?" Tanya puheli miniänsä suurelle vatsalle.

Tanya sai vastauksen vielä samana iltana - Melanian lapsivesi meni ja oli aika siirtyä sairaalaan! 

---

Syntyvän lapsen nimen ja luonteenpiirteet saatte vasta seuraavassa osassa ;) Seuraavassa osassa selviää myös, saako pari lisä lapsia ja miten häirikön kanssa käy. (: Kommentoithan!