12. osa uunista ulos :) Seuraavassa osassa tapahtuu ja paljon. Tässä osassa tavallaan pohjustetaan seuraavan osan tapahtumia, joten lukekaahan tarkasti. Kommenttejanne on aivan ihanaa lukea, ja niinkuin olen aina sanonut, niistä saa lisävirtaa seuraavan osan tekoon :) Suuri kiitos ja iso hali kaikille teille, jotka kommentoitte uskollisesti jokaista osaa, arvostan sitä! Nyt kuitenkin osan pariin.

---

Niin Austeneiden 4. sukupolvi sai ensimmäisen jäsenenesä :) Syntynyt poika nimettiin Stefan Austeniksi, ja hän on luonteeltaan ulkoilmasim ja kaikesta kiinnostunut.

Pienelle Stefanille rakennettiin ja sisustettiin pieni huone, joka miltei vuorattiin erilaisilla pehmoleluilla. Melanian idea oli laittaa seinämaalaukseksi tyttö, joka vetää nukkea perässään. Minusta tuntuu, että kunhan Stefan ymmärtää asian niin hän vaatii sen poistamista?

Melania oli aivan hurmioissaan pienestä pojastaan - hän ei tohtinut päästää tätä silmistään edes hetkeksi. Yöt vietettiinkin joko tuttipullo kädessä tai vaipanvaihtotunnelmissa, joten hänelle ei edes tarjoutunut tilaisuutta päästää Stefania silmistään.

Myös Melanian onnellista arkea varjostivat uhkailupuhelut - niissä uhkailtiin Stefania. Möreä miesääni kuiskasi puhelimeen, että Melanian tulisi nauttia viimeisistä hetkistä poikansa kanssa. Melania ei tiennyt, mistä uhkailija oli saanut hänen poikansa nimen tai edes hänen numeronsa! Jokaisen puhelun jälkeen hän kuitenkin tuli vainoharhaiseksi, lukitsi kaikki ovet ja ikkunat sekä otti Stefanin tiukkaan syleilyynsä. Ja sai hermoromanduksen. Hän ei ollut vielä kertonut puheluista Marcukselle, mutta tiesi, ettei voisi salata asiaa enää. Hän ei kestäisi pitää sitä sisällään yksin.

Uhkapuhelut Tanyalle olivat miltei kokonaan loppuneet, ja tämä olikin enemmän kuin innoissaan pienestä lapsenlapsestaan. Vanhemmat saivat vapaa-aikaa niin paljon kuin halusivat, sillä Tanya oli aina valmis katsomaan Stefanin perään.

 

 

Muutaman viikon kuluttua Melanian oli pakko kertoa Marcukselle, sillä hän oli jo sekoamisen partaalla. Marcus alkoi nauramaan ja halasi vaimoaan - jotkut pikkupojat ne siellä vain soittelivat ja kiusasivat - "Mokomat keskenkasvuiset!". Melania luotti mieheensä täysin, ja rauhoittui heti - kyllähän hänen oma, ihana aviomiehensä aistisi, jos hänen poikansa olisi vaarassa. Aivan varmasti.

Kun muut olivat töissä ja Melania äitiyslomalla, hän vietti aikaansa rentoutuen ja uiden lämpimän haaleassa uima-altaassa, joka raitisti oloa mukavasti tukalan kuumuuden keskellä.

Suurin osa äitiysloma-ajasta kului kuitenkin pientä Stefania hoivatessa. Leperrellessään esikoiselleen Melania tiesi, että halusi lisää lapsia. Aivan varmasti, mitä pikemmin sen parempi.

Marcuksella oli kuitenkin töissä rankka jakso meneillään, eikä hän illalla ajatellut mitään muuta kuin nukkumista - Melanian harmiksi. Hän alkoikin mielessään kehitellä suunnitelmaa..

Tanya tarvitsi töissään puutarhanhoidon ymmärtämistä, sillä se auttoi häntä tieteellisissä kokeissa. Hän toivoi, että nämä kasvit olisivat tässä vielä hänen kuolemansakin jälkeen tuomassa iloa muille sukupolville.

Marcuksen työkiire- ja stessi eivät ottaneet laantuakseen. Hän etsi polttavia jutunaiheita naapureiden roskiksi, muttei löytänyt sieltä kuin korkeintaan kasan kakkavaippoja tai muutaman kynttilänjämän.

Melania oli viime päivinä istunut tietokoneella ja tarkistellut sopivia äkkilähtöjä - vihdoin ja viimein sellainen sattui kohdalle! He lähtisivät Ranskaan kaupunkilomalle 3 päiväksi. Hän tunsi, että Marcus oli palavasti loman tarpeessa, eikä se Melaniallekkaan pahaa tekisi. Tanya jäi ilomielin hoivaamaan Stefania siksi aikaa.

4 tunnin lennon jälkeen pari oli Ranskassa, romantiikan kehdossa. Jos Melania ei saisi täällä tahtoaan läpi, niin ei sitten missään.

Melania oli heti hieromassa tuttavuutta paikallisten kanssa. Hän halusi täältä elinikäisiä ystäviä, joita tapailla ja joiden kanssa viettää laatuaikaa. Kerrankin Melania tunsi, että hänen ranskanopintonsa eivät olleet menneet hukkaan!

Pienen puodin myyjä oli erittäin, erittäin kaunis. Melania tunsi sisimmässään, että Stefan tulisi löytämään puolison Ranskasta. Aivan varmasti.

Melania, et saisi katsoa toisia miehiä. Tätä miestä kyllä kelpaa katsel.. nyt silmät irti! Käänny, Melania!

 

Marcuksen istuessa kahvilassa ja lukiessä lehteä, josta ei ymmärtänyt sanaakaan, Melania ei saanut silmiään irti kauniista ranskalaisista. Tämäkin nainen oli kuin suoraan Miss Universumista!

Koko illan kaupungilla seikkaillessaan Melania oli ehtinyt ostaa 600 § skootterin sekä "vähän" matkamuistoja.

"Meidän täytyy alkaa matkustella useimminkin, tämä on aivan mahtavaa!" Marcus selitti vaimolleen innoissaan - ja pirteänä, ensi kertaa kuukausiin. Melania tiesi mitä tämä merkitsisi..

.. ja sai tahtonsa läpi ;)

Seuraavana aamuna Marcuksen lähtiessä paikalliseen kahvilaan Melania lähti skootterillaan viinitilalle, sillä hän halusi oppia tekemään omaa viiniä. Hän poimi tilan kasvimaalta muutaman rypäletertun ja suuntasi sitten sisälle.

Hän vaihtoi bikinit ylleen muistaessaan, miten vanhoissa ranskalaisissa elokuvissa viiniä tehtiin, ja alkoi puristamaan rypäleitä.

Hän jätti koneen päälle ja lähti tutkimaan myyntivalikoimaa. Hänen mukaansa tarttuikin yli 200§ arvosta erilaisia viinejä..

3 päivää kului erittäin nopeasti, ja pian heidän tuli aika pakata tavaransa ja lähteä taksilla kohti lentokenttää ja sitten yölennolla kotiin.

Kotiin saavuttuaan Melania juoksi ovesta sisään ja suoraan vessaan oksentamaan - hänellä oli ilmeisesti matkapahoinvointia. Kumma juttu, ei sitä vielä tulomatkalla ollut..

Seuraavana aamuna koitti Stefanin syntymäpäivän aika! 

Tässäpä taaperoksi kasvanut Stefan :) Hänestä tuli äärettömän suloinen.

Pottalua opeteltiin seuraavien viikkojen aikana ahkerasti - niin myös muita hyödyllisiä taitoja.Stefan oppikin potalle erittäin pian, jo muutamassa viikossa.

Eräänä yönä Melania heräsi omituiseen, osittain tuttuunkin tunteeseen ja ponkaisi ylös, kun tunsi mahassaan hennon potkaisun. Hän oli raskaana! Vihdoin! 

Sinä yönä hän ei saanut enää unta, vaan meni kertomaan asiasta Stefanille. "Sinä saat pian pikkuveljen- tai siskon!"

Stefan ei ymmärtänyt äitinsä hetkellistä innostusta, vaan päätti taapertaa palikkalaatikolle leikkimään.

Aamulla 5 raskaustestiä myöhemmin Melania kertoi asiasta pol.. Marcukselle. "Rakas.. minä.. olen.. RASKAANA!". Marcus syöksyi vaimonsa kaulaan ja halasi tätä onnellisena - nyt heidän yhteinen toiveensa toisesta lapsesta oli toteutumassa.

Myös Tanya hihkui onnesta - hänestä tulisi tulpamummo! Hän luki erilaisia vauvanhoitokirjoja runsaasti, ja kauhistelikin vähän väliä miksei ollut lukenut niitä jo silloin kun oli saanut omat lapsensa..

Melanian maha kasvoi aivan järjetöntä vauhtia. Hän oli jälleen äitiyslomalla, mikä tarkoitti Stefanin hoitoa sekä uimista päivisin ja rentoutumista ja TV:n katselua iltaisin. 

Päivisin Melania myös chattaili Ranskassa tapaamilleen tutuille, ja epäsäännöllisiä verbejä ja sanajärjestystä kuumeisesti miettien.

Stefanin puheopetus edistyi mainiosti - poika oppi lisää sanoja päivä päivältä.

Seuraavana yönä Melania heräsi voimakkaisiin polttoihin - synnytys oli alkanut! Melania oli lähdssä sairaalaan omalla skootterillaan, mutta Marcus tilasi hätääntyneenä taksin.

Kymmentuntisen synnytyksen jälkeen Meania asteli taksiin pieni tyttö käsivarsillaan. Tytön nimeksi tuli Senna Austen, ja hän on luonteeltaan herkästi innostuva & yksinäinen susi.

Pian kuitenkin myös Marcus asteli ulos sairaalasta - toinen tyttö käsivarsillaan! Austeneiden suvussa taisi jyllätä kaksoisgeeni. Toinen tyttö sai nimen Zafrina Austen, ja hän on luonteeltaan urheilullinen & ulkoilmasim.

Tytöille sisustettiin oma, vaaleanpunainen huone.

Tytöt osoittautuivat erittäin helppohoitoisiksi tapauksiksi - he vain makasivat kehdoissaan ja heitä piti syöttää muutaman kerran päivässä. On se vanhemmuus helppoa.

Tanya oli erittäin onnellinen syntyneistä lapsenlapsistaan, eikä tohtinut päästää heitä silmistään.

Pientä Stefaniakaan ei onneksi oltu unohdettu kaksosten syntymän jälkeen - hän sai yhä huomiota kaikilta muilta paitsi kaksosiin hullaantuneelta mummoltaan.

Myös Marcus osallistui aktiivisesti tyttöjen hoitoon, ja Melania oli tästä tyytyväinen - enää kaikki vastuu lasten hoidosta ei jäisi naisten harteille.

Pian tuli Stefanin aika astua kouluikään! 

Tässäpä kasvanut Stefan! Hetkinen...

Tässä kasvanut Stefan :D Hänestä tuli erittäin suloinen nuorimies, joka odotti koulun alkua hymy huulilla.

Stefanin huonetta uudistettiin, mutta samat tapetit pysyivät. Myös tyttöseinämaalaus sai jäädä.

Äiti oli muodostunut Stefanille erittäin tärkeäksi - hän oli jatkuvasti halaamassa ja juttelemassa tämän kanssa.

Aika lensi kuin siivillä, ja kaksosten oli aika kasvaa taaperoiksi! 

Vasemmalla Zafrina ja oikealla Senna :) Heistä tuli todella suloisia neitejä.

Melania piti potalle oppimista todella tärkeänä, ja päättikin että tyttöjen tulisi oppia se taito mahdollisimman pian.

Marcuskin rakasti tyttöjään, mutta suurin osa hänen huomiostaan kohdistui Sennaan. Tässä on normaalia perheen arkea - Melania iloitsee saatuaan Zafrinan vihdoin ymmärtämään pottailun salaisuudet ja Marcus yrittää epätoivoisesti saada Sennaa nauramaan.

Marcus auttoi Stefania usein läksyjen kanssa. Stefan halusi olla kympin oppilas, joten teki läksynsä tunnollisesti joka ilta.

Uhkailupuhelu oli tullut jälleen. Ne olivat jälleen alkaneet sinä iltana, kun Stefan kasvoi lapseksi. Melania oli erittäin peloissaan, mutta muisti sitten miehensä sanat. Eihän se olisi mitään vakavaa.

Melania oli väsynyt kaksosten hoidosta ja kaikesta tästä, joten halusi hieman laatuaikaa miehensä kanssa. Niinpä he pystyttivät pihalle teltan ja nukkuivat siellä - kaksisteen, ilman rauhanrikkojia.

Melania eteni urallaan hitaasti mutta varmasti - hän oli kohonnut jo melko korkealle. Hän tienasikin noin 600§ päivässä, joten rahastakaan ei ollut pulaa.

Aika tosiaan lensi kuin siivillä, ja Stefanin oli aika kasvaa lukiolaiseksi. Hän toivoi saavansa joskus kauniin tyttöystävän, ja puhalsi sitten kynttilät sammuksiin.

Tässä teiniksi kasvanut Stefan! Hän on kuin suora kopio isästään. Luonteenpiirteitä en muistanut ottaa ylös, ne tulevat myöhemmin.

Tanya oli vihdoin noussut uransa huipulle, hulluksi tiedemieheksi! Hän tienasi yli 2000§ päivässä, ja työpäiviä oli vain muutama viikossa.

Kaksostenkin oli aika saavuttaa kouluikä - tässä kasvaa Zafrina.

Tässä Zafrina lapsena! Hänestä tuli kaunis nuori neiti, jonka uusi luonteenpiirre julkaistaan seuraavassa osassa.

Tässä kasvanut Senna. Hänestäkin tuli todella kaunis neiti :) En meinaa odottaa miltä he näyttävät teineinä!

Sinä iltana Melania sai puhelun, jota kukaan ei halunnut saada. Puhelun poliisilaitokselta.

---

Minkä puhelun Melania saa? Miltä kaksoset näyttävät teineinä? Kaikki tämä seuraavassa osassa. Kommentoittehan? :)